Könyvjelzők

Divines a Kelet

Alternatív nevek: Divines a Kelet

Ha élvezed a játékot készült anime stílusban, a játék Divines a kelet bizonnyal tetszik. Ez az egyik a projekt által létrehozott fejlesztők Game321, tehát a gyakorlat azt mutatja, vársz valami egészen érdekes, és jól tette. Browser Game egy csodálatos tükrözi a téma a játékok tett a műfaj MMORPG. Ennek megfelelően a projekt végrehajtása a tipikus jellemzői a műfaj MMORPG. Például, van, hogy fokozatosan szivattyúzzák karakter, hogy képes legyen hozzáférni az új szinteket. Kezdettől fogva az a játék, hogy minden résztvevő a projekt állnak küldetéseket és feladatokat rejlő játékok RPG. Meg kell jegyezni, hogy az intézkedések a játékban történik elég gyorsan, az egész cselekmény bontakozik ki, olyan gyorsan, hogy Ön, mint egy játékos makacs ahhoz, hogy egy-két órát, hogy a 25. szinten.

Divines Kelet Online - remek masszívan multiplayer online játék, végre 2D-ben. Project böngésző, így nem kell letölteni és telepíteni semmilyen további szoftver vagy ügyfelek. Bekerülni a játékba, akkor szállítják az ókorba. Ez a játék a világ tele van csordultig rendkívüli egyedi lények, azaz a kínai mitológiában. De most már nem elég a világ. A küldetés, te vagy a felelős - már üldözi a istenek egyrészt, másrészt barátságtalan lények, van, hogy segítsen ebben a zavaros földet. Help csak egyesült játék "kollégák", hogy új barátokat. Együtt, hogy legyőzze a gonosz erői sokkal könnyebb lesz.

Mivel mi beszélünk az online projekt, akkor, természetesen, a Divines a kelet regisztrációt kell kezdeni a játékot. Még annak ellenére, hogy minden projekt menedzsment mutatja be angol, foglalkozni vele, nem nehéz - mindezt teljesen hozzáférhető és érthető.

Először a regisztrációs folyamatot, akkor csak meg kell kapcsolni "Start játékot", amely megtalálható a bal oldalon a játék oldalán.

Akkor megnyílik egy regisztrációs űrlap kitöltésével lehet kezdeni a Divines a Kelet játszani. Figyelmesen olvassa el a rendszer utasításokat, és töltse ki az összes mezőt, hogy jelezzék, a bejelentkezési jelszót és az e-mail fiókjában.

Ha szükséges, minden újonc be, hogy a rendszer képes lesz arra, hogy használják fel az adatokat az egyik társadalmi hálózatok. Tehát, hogy engedélyezi a Facebook, a Google, a Yahoo és a Paypal. Ha korábban találkozni játékok Game321, akkor ellenőrizze, hogy jön le, hogy a bevezetése a korábban rögzített adatokat.

Bárki képes lesz játszani a játékot Divines a Kelet egyik karakter osztályok:

Eidolon rendelkezik mágikus erővel.

Sword Saint fejlett fizikailag.

Leaf Elf gyógyítani szövetségesei és egyéb karaktereket.

Kellemes és az a tény, hogy mindenki képes lesz játszani a Divines a Kelet ingyenes.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more