Könyvjelzők

Istenség: Eredeti bűn 2

Alternatív nevek:
A

Divinity: Original Sin 2 joggal nevezhető az egyik legjobb RPG-nek, ha nem a legjobbnak. A fejlesztőket egyértelműen asztali szerepjátékok inspirálták, ezért a játékban gyakran vannak egészen váratlan és komikus fordulatok a legkülönbözőbb helyzetekben. Ez a második játék a sorozatban. Az első sikerét pedig abból lehet megítélni, hogy a második fejlesztésére szánt keretösszeg mindössze 12 óra alatt gyűlt össze. Az elvárások magasak voltak, és a fejlesztőknek sikerült teljesíteniük őket azzal, hogy egy olyan játékot adtak ki, amely felülmúlta az első részt.

Kezdj el játszani a Divinity: Original Sin 2 játékkal, válassz ki egy csapat harcost, és fedezd fel az előtted álló világot. A játék sikere attól függ, hogyan sikerül felvenned a csapatot.

Négy verseny van a játékban

  • törpék
  • Gyíkok
  • manók
  • Emberek

Mindegyik fajnak megvannak a maga sajátosságai és saját módszertana a problémák megoldására. Például a törpök kiváló felderítők, a gyíkok pedig ügyesen folytatják a beszélgetést, és verekedés esetén a sárkányoknál sem rosszabb tűzzel találják el a célt. Az élőhalottak is fajokra vannak osztva, ami meglehetősen szokatlan.

A játék harcrendszere körökre osztott. Ha minden nem ésszerűvel támadja meg az ellenséget, mérlegelnie kell, hogy milyen típusú sebzésre a legérzékenyebb. Figyelembe kell venni azt a területet, ahol a csata zajlik. A közvetlen támadáson kívül interakcióba léphet tárgyakkal és a tájjal, például felgyújthatja az ellenséges egység körüli erdőt, vagy lefagyhat a tócsák, amitől az ellenség megcsúszik és elesik.

A karakterek tulajdonságainak javítása közvetlenül befolyásolja a csatatéren zajló eseményeket, a pumpált erő növeli a sebzést nehézfegyverek használatakor, az ügyesség pedig az íjak sebzését.

A készségek iskolája, ha kifejlesztik, szintén befolyásolja a harci jellemzőket.

A játék történetkampánya senkit sem hagy közömbösen, ez jelentős előrelépés, mert a játék első részében rengeteg panasz érkezett a történetkampányra. Itt minden szöveg tökéletesen meg van írva, és el akarod majd olvasni, és nem ész nélkül nyomkodni a következő gombot.

Az átjárás során rengeteg rejtvényt találsz. De ez nem olyan zökkenőmentes, néha a megoldások nem egészen egyértelműek, de az Ön hatalmában áll alternatívát találni a terep egyes jellemzőinek felhasználásával.

A játék bármely elemével kapcsolatba léphet, és néha még az állatok is megadhatják a szükséges információkat.

A

nehézségi szint a játékban lehetővé teszi, hogy élvezze a folyamatot és azok számára, akik szeretik a rendkívüli összetettséget, és azok számára, akik nem akarnak túlságosan megerőltetni magukat.

Egyértelműen meg kell értened, hogy az osztagod milyen irányba halad. Ha rossz irányba fordul, túl magas szintű ellenségekbe ütközhet, ebben az esetben jobb, ha azonnal leveszi a lábát anélkül, hogy megpróbálna csatlakozni a csatához.

Van egy változata a kooperatív módnak, valamint egy aréna, ahol barátaival mérheti össze harci erejét.

A játék addiktív, nem készteti arra, hogy gyorsan végigmenjen a történetkampányon és felhagyjon vele. Élvezheti magát a folyamatot, és hetekig végigmászhatja a játékot minden finomságba belemerülve, ezt segíti elő a sok vicces esemény az átjárás során.

A

Divinity: Original Sin 2 ingyenes letöltése PC-re sajnos nem fog működni. A játék megvásárolható a Steam játszótéren vagy a hivatalos weboldalon.

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy játsszon a műfaj egyik legjobb játékával! Kezdj el játszani most!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more