Könyvjelzők

DK Online

Alternatív nevek: DK Online

Játék DK Online - multiplayer szerepjáték játék fantasztikus. A döntéshozók, a koreai cég Aeria játékok, adta meg a mesés világot a játék. Természetesen itt nem mentes a csaták és hódítások zárak. Minden alapja a mese, a nyilvánosságra hozatala, amely mutatja, hogy neked az oldalon. Játékmenet zajlik a játék, DK Online online.

Elején a játék, jó a játék, akkor ajánlatos ellenőrizni megfelel a számítógép olyan egyszerű, átlagos rendszerkövetelmények:

· Átlagos számítógép beállításait,

· Csatlakozás az internethez;

· Keyboard,

· Mouse.

Itt most áll, hogy hozza létre a fiókot, akkor kell kiadni a játékban. DK Online regisztráció nem vesz sok időt és gondot okoznak. Fontos, hogy tanácsot, ellenőrizze az Ön által megadott adatokat

1. Látogasson el a hivatalos honlapján a játék Dragon Knights Online,

2.. Ugrás - ingyenesen béta verziója,

3. Úgy dönt, hogy regisztráljon a szociális hálózat Facebook,

4.. Ha úgy dönt, hogy folytatja a jelentkezés itt, kattintson a vonal, ahol kérem, ha van egy fiókot,

5. Adja meg az érvényes e-mail címét,

6. Gombot a hónap, nap és az évben a születési,

7. Írja be a kódot a megadott ablak, amely mellett szerepel;

8. Tap - játszani.

Kérését játszani a béta változat szállították. Várja meg, amíg nem kell sokáig.

Ha eljön az ideje, hogy DK Online játék, meg kell választani egy hős. Összetétele minden osztály és a faj adja meg. Kinek az oldalon lesz. Az alkotók, a játék DK Online, akkor elkülönített négy versenyen: Lycan, Elf, az emberi és a Felynx. És ezek a négy osztályba:

  • Boszorkány;
  • Warrior,
  • Paladin,
  • Shadowmage.

Boszorkány - igazi forradalmárok, akik rendelkeznek a varázslatos ősi sárkányok. Az agility nagy pusztítást az ellenséget, így nekik nagy hatással a varázslat. Tartja ellenség a távolból.
Warrior - fontos szerepet játszanak a harcokban. Erős a frontvonalon, harc a végsőkig. Legerősebb harcos közelharci.

Paladin - szent harcosok mellett a csata, a gondozója a Fény, hisz az istennő Dione. Küzdelem a kard és a pajzs. Okoznak súlyos károkat a fehér mágiát. Legyen jó páncélzat.
Shadowmage - mágikus, de ez nem egy sárkány, és sajátossága. Jobb harcol a nagy távolságok.

Amikor kiválasztunk egy verseny veszi, hogy nem felelnek meg minden osztály, vagyis, amikor kiválasztják a verseny, akkor csak bizonyos osztályok.

Hozza létre a várat, hogy lesz megvédeni a rettenetes szörnyek egész játék. Ha hirtelen nem lakik a csatában, a vár megy birtokában egy másik frakció. És a harc a vár folytatható a jövő héten. Monsters megölni nem sok. Tapasztalat hogy szinte semmi, a gyilkosság egy pár tucat mob.

A játékot online DK Online nagyon szórakoztató. Ez a játék sikerült, hogy rávegyék a magas minőségű grafika, könnyű használni, és ez paradicsoma szerelmeseinek gyönyörű fantasztikus képeket az elfek és vérfarkasok. Üdvözöljük játékosok különböző korcsoportok.

Sárkány Knights Online játék vár rád !

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more