Könyvjelzők

Devil May Cry

Alternatív nevek: Devil May Cry

Játék Devil May Cry - ez egy videojáték, amely a felülvizsgálata a jól ismert franchise. A sorozat az azonos nevű, hogy az ötödik, és ugyanabban az időben, 1. egy új sorozat. Ez az első játék a sorozat, amely nem a cég Capcom, és részt vesz a fejlesztési stúdióban Ninja Theory az Egyesült Királyságban. Verzió a Devil May Cry a PC Studio töltött QLOC Lengyelországból. Ez a játék a műfaj slasher az orosz cég 1C Softklab részt, és ez a játék szerint a magazin szerencsejáték a legjobb Slasher 2013-ban. Sok játékos úgy vélik átviteli Devil May Cry brit (Ninja Theory) legjobb eseményt, ezzel a sorozat a játék az elmúlt öt évben.

Ha úgy dönt, hogy töltse le Devil May Cry, akkor képes lesz arra, hogy megbizonyosodjon arról, hogy míg a játék lett könnyebb, ugyanakkor javítja az arcon is. Játékmenet már nagyon kényelmes és átgondolt, és maga a játék lett sokkal szebb vizuálisan. PC-s verzió nem derült ki, rosszabb a konzol verzió a gyönyörű grafika és a nagy ellenőrzés. A Devil May Cry jelent komoly felépített cselekmény, továbbá Devil May Cry karakterek világosan érthető motiváció. Most párbeszédek karakter lett érdekes a hősök vált érdekes nézni.

Az interneten biztosan talál sok utalást a Devil May Cry video, látva, hogy minden játékos tudja, hogy a főszereplője ennek a játéknak, félig démon és poluchelovek részt a megsemmisítő démonok a saját iroda. Amikor Dante küld harcolni Mundus - Lord of Darkness, hogy dobja vissza nyomtatásban a World of Darkness. Tette idején Dante apja. És így Mundus annak érdekében, hogy teljesen tönkre a család erre a Dante elküldte a szolgáit. Dante küldött el a démonok, majd kap egy hatalmas kastély, amely a találkozás a démon Nelo Angelo, amelyben a lélek át Virgil - az eltűnt bátyja. Amikor elkezd játszani Devil May Cry, látni fogja, hogy ez milyen események bontakoznak ki a játék elején.

Minden játékos fogott a virtuális világban, a Devil May Cry képes lesz meggyőződni arról, hogy a játék zajlik valamilyen rejtélyes alternatív valóságban, ahol az utcán nőttek torony hirtelen szerez szárnyak, démoni börtön kaphat közvetlenül a tükörképét a víz a város folyó. A konverzió is előfordulhat szórakozóhely csillogó neon színekben sav hallucináció. Ezek szinte szürreális átalakulás örömére minden játékos.

Meg kell jegyezni, hogy nem minden pozitív pillanatok a játékban, Devil May Cry. Itt a fejlesztők tette, hogy a fegyver a főszereplő volt, három csoportba sorolhatók attól függően, hogy az üzemmód. Tehát Dante, míg a normál módban is swing a kardot, és lő a fegyver, mint gyorstüzelő géppuska, az angyali módban Dante, mintha ő vonzódik a cél és csíkos a kasza, a démoni mód - húz ellenfél horog és küldi azokat egy hatalmas fejszével. És bár változatok megtámad egy kicsit, de ha ügyesen össze a fegyvert, Dante össze lehet hasonlítani a chopper gonosz erőket. És a játék előrehaladtával, kapsz egy hatalmas harci technikák, sokkal meredek és látványos.

Mindenesetre, próbálja játszani magát, menjen Devil May Cry küldetését, és megszünteti a démonok. A szerencse nem fog fájni!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more