Könyvjelzők

Devil May Cry 4

Alternatív nevek: Devil May Cry 4

Játék Devil May Cry 4 - engedje, lezajlott 09. 07.. 2008 Van egy sajátos keveréke a három műfaj - a kaland, thriller és Slasher ízesített mozgások a helyszínek és RPG (utalva a megnyitása új készségek). Játékmenet Devil May Cry 4 is három részből áll: a harc maga közvetlenül boss harcok és mozog.

Ha úgy dönt, hogy a Devil May Cry 4 letölteni, telepíteni a játékot a számítógépen, és kezdj el játszani, akkor megtudjuk, hogy a játék telek alakul ki az alábbiak szerint: százados Sparda esik a földbe, lány és lázadó ellen a sötétség erői, Lord of the legyőzött hadsereg Mundus. Knight Sparda hamarosan megy az alvilágba. Miután elhagyja a fiát Dante, aki úgy néz ki, mint egy férfi, de az agilitás és a hatalom démon. Miután a démonok megölte az anyját, Dante megtalálja élete munkáját - felszámolása gonosz.

A játékosok, kezdve a Devil May Cry 4 játék fogja látni, hogy a fejlesztők úgy döntöttek, hogy helyettesíteni ezt a részét a játék főhőse. Most mindenki képes lesz játszani a főszereplő neve Nero, aki Érdemrend lovagja.

A játék egy valuta (Büszke Souls), amely egy bizonyos mennyiségű pontot kapnak, miután elhaladtak egy szintet. Mert ezeket a pontokat lehet kapni az új kombók, vagy növelje a rendelkezésre álló teljesítmény - anélkül, hogy néha lehetetlen befejezni a játékot. Tehát meg kell próbálnia kell elosztani végén küldetések több pontot.

Játék Devil May Cry 4 db feltűnő minden játékos a színtelítettséget és gazdag palettát. A grafika annyira jó, hogy még a történet tekercs, úgy döntöttek, hogy nem teljesen a játék motorja. A játék működtetésű csodálatos táj, a csodálatos tette hóvihar blanketed a nagy ég fokozatosan.

A másik előnye ennek a játéknak - kidolgozni és bevezetni egy szép arc animáció, amelyben szakmailag készült, és teljesen megfelelő vakító együtt játék a fény és árnyék az arcán a karakterek. Mindez ismét biztosítja a felhasználók számára, hogy ez a játék szinte tökéletes a maga műfajában. Cég-fejlesztő Capcom megtett mindent azért, hogy a gyermeke messze maga mögött hagyott minden rivális.

A játék

• négy alapvető nehézségi fokot (a nagyon könnyű nehéz: Man, Demon Hunter fia Sparda, Dante Must Die)

• három bónusz nehézségi szint ("Black Knight" sok ellenséget, és "a pokol vagy a mennyország", amelyben a karakterek meghal egy hit).

Innováció is, hogy a Devil May Cry 4 volt a módja a gyakorlat, hogy lehet alkalmazni a gyakorlatban külön sztrájkok és kombinációja több módszer a harcok. Bűnbak játék katona démon.

Van Devil May Cry 4 karakter

• Dante - a főszereplő a játék,

• Virgil, Dante ikertestvére,

• Kate - titokzatos lány közepes,

• Lilith - nightclub hostess, drágám Mundus,

• Mundus - Demonlord,

• Sparda - apja Dante és Vergilius,

• Eva - Anya Dante és Vergilius,

• Phineas - daemon help Dante.

Ha még nem döntött arról, hogy letölteni ezt a játékot, kérje az internet Devil May Cry 4 videó, látva, hogy könnyebb lesz, hogy ezt a döntést. By the way, a fejlesztők, gondoskodott arról, hogy a játékot lehet játszani nem csak a PC-n, ami egy változata Devil May Cry 4 android. Tehát most, akkor lehet telepíteni, például, és tablettát.

Játssz és jó szórakozást! Elvégre, Devil May Cry 4 kiváló játék, kidolgozott karakterek és remek grafikával.

Sok szerencsét!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more