Könyvjelzők

Doc & Dog

Alternatív nevek: Doc & Dog

Doc & Dog játék, amely ideális a gondtalan és pihentető időtöltés. Között az őrült tudós és a négylábú barátja vidám, akkor felejtsd el az összes problémát, és a dallam pozitív módon. Project játszhatnak minden szabad pillanatot. Mivel az alkalmazás célja a mobil és kézi eszközökön futó Android és iOS, majd Doc & Dog cmogut felvidít bármikor - és a metróban a munkába, valamint egy elhúzódó csövet. Elegendő mennyiségű fény humor - amire szükséged van, hogy a hangulat, és enyhíteni a helyzetet.

Egyszerű és egy kicsit őrült Doc & Dog Online rendelkezik az összes szükséges tulajdonságokat a játék a műfaj. Egyik mód lehetővé teszi, csak a pozitív töltés az egész nap, és még mindig nem vagyunk elég szerencsések ahhoz, hogy bármilyen küldetést! Játék közben meg kell majd foglalkozni a tanár, nyilvánvalóan nem magára és a kis kutya megfelelőbb. Csak felülvizsgálata intro Doc & Dog online, akkor meghalsz nevetett, és gúnyt néztem ezt a kis kissé különc pár. A főszereplők, az úton, a fejlesztők írhat külön köszönet -, hogy kiderült, így anturazhnye, de ugyanakkor feltűnő, hogy a játék, azt akarom nézni őket újra és újra. Vicces kalandok és több komikus helyzeteket, hogy esik a barátok, hagyja csak pozitív és jó tapasztalat.

Először a játék, akkor meg kell előre töltse le az alkalmazást, és telepítse a telefon vagy tabletta. Telepítéséhez Doc & Dog regisztrációs elég csak a hivatalos app tárolja - PlayMarket és AppStore. A fő feladata az lesz, hogy dolgozzon ki egy játékot tervet, hogy elkerülje az orvos lakatlan szigeten. A játék során, akkor látogasson el a sok különböző helyeken: legyőzni a forró sivatagi és széles tengeri úszni, vándorol át a hóval borított síkságok és zöld rétek. Ugyanakkor az összes szín a játékban telt így világos, hogy a szem egyszerűen nem lehet elégedett.

Lejátszás Doc & Dog kell nagyon komolyan, és hogyan eltérően egy halom hulladék anyagok érhető el dolgozni az elme nem alkalmas rendszer repülőgép? Ezt követően az összes alkotás lesz képes cserélni és javítani. Ez lesz további bónuszokat, majd megverte a rekordot jelet (lehet versenyezni a magad és a barátok GameCenter). Minden új játék indul ezen a szigeten - a projektben nincsenek szintek. Minél jobb a alkotásait, annál több bónuszt kapsz, így ennek következtében a jobb esélye lesz az első helyen.

A Doc & Dog játék kell odafigyelni, hogy a "gondolatok" - egyfajta játék erőforrás, amelyek javítják a járművek beszerzésének és egyéb hasznos eszközöket és készségeket. Fejleszteni kell a saját stratégiák és végrehajtja azokat - ezzel az orvos az ő négylábú barátja a kezedben van!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more