Könyvjelzők

Doodle Farm

Alternatív nevek:
A

Doodle Farm a legszokatlanabb farm, amellyel PC-n játszhatsz. A grafika nem elsőrangú, de ez inkább a játék jellemzőinek tudható be, mint a hiányosságoknak. A zeneválasztás jó, a legtöbb dal nem hangzik tolakodóan és odaillően.

Ebben a játékban az a gondod, hogy új típusú állatokat tenyészssz a farmért.

  • Tanulja meg az emlősök, hüllők, halak és madarak különböző alfajait összekapcsolni
  • Hozd létre a leghihetetlenebb lényeket a farmodhoz
  • Minden lakosnak biztosítsa a szükséges gondoskodást

Ez a farmjáték inkább név szerint szól. A Doodle Farm játéka sokkal érdekesebb, mint bármelyik klasszikus farm.

A fejlesztők megmentettek a rutinfeladatoktól. Nincs szükség a szántóföldi növények elültetésének és betakarításának végtelen ciklusára. A kertben nincs szükség a fák rendszeres vágására. A játék mentes az unalmas tevékenységektől. Csak a kreativitásod marad.

Egyesítsen össze különböző lényeket, hogy megtudja az eredményt. Egy ilyen egyesülés kimenetele nem mindig kiszámítható. Hosszú út áll előtted a próbálkozásokon és a hibákon.

A játék során sok komikus helyzet szemtanúja leszel. A humort nem csak az állatok összeolvadásának furcsa esetei hozzák, hanem a fejlesztők által készített vicces idézetek is.

A játék felülete egyszerű, nem lesz nehéz megérteni mind a gyermek, mind az idős korú ember kezelését. Ezenkívül a fejlesztők egy intuitív és egyszerű oktatóanyagot is beépítettek a játékba, hogy segítsék a játékosokat.

A játék elején már csak négyféle lény áll majd a rendelkezésére, amelyek kombinálása során jelentősen megnöveli menazsériája lakóinak számát. Az így létrejött lények egybeolvadásra is használhatók, új kombinációkat létrehozva.

A játék összesen több mint 135 különböző lényt képes újraalkotni. A grafika, bár nem a legjobb, de elég szép ahhoz, hogy megcsodálhassa menazsériája lakóit. A felület olyan, mint egy régi pergamen, rajta állatikonok vannak elhelyezve, kiválasztasz egy párat vagy többet, majd megtörténik a varázslat. Vagy nem történik meg, attól függően, hogy jól választott-e vagy sem.

A játékban nincs sietség, addig gondolkodhatsz új kombinációkon, ameddig csak akarsz. Egyszerűnek tűnhet, de csak annak tűnik. Ahogy haladsz előre, egyre nehezebb lesz új kombinációs lehetőségeket találni.

A játéknak nincs szüksége internetkapcsolatra. Játssz bárhol és bármikor. Ha van laptopja, akár útközben is eltöltheti az időt varázslatos farmja lakosságának számának növelésével.

Mókás tényeket fogsz megtudni minden egyes lakóról. A farm minden vendége valós állatfaj, így mindegyikről többet fog tudni. Nagyon érdekes, informatív és szórakoztató is lehet egyszerre.

A

Expert mód a legfejlettebb játékosok számára biztosított. Ebben a módban gyakorlatilag nincsenek tippek, és csak a tudására kell hagyatkoznia.

A

Doodle Farm ingyenes letöltése PC-re sajnos nem fog működni. A játék nagyon csekély szimbolikus összegért megvásárolható a hivatalos weboldalon vagy a Steam portálon.

Kezdje el a játékot most, és nézze meg, hogy felszabadíthatja-e a farm összes lakóját!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more