Könyvjelzők

Doomsday: Last Survivors

Alternatív nevek:
A

Doomsday: Last Survivors egy mobil platformokra készült játék, amely többféle műfajt kombinál, de többnyire valós idejű stratégia. A grafika nagyon jó minőségű, és inkább PC-játékokhoz, mint mobiljátékokhoz hasonlít. A szinkronjáték és a zene jól sikerült, és segítenek hangulatot teremteni a játékban.

Itt a zombiapokalipszis túlélőinek csoportját kell vezetned.

  • Építse meg, bővítse és szabja testre rejtekhelyét
  • Irányítsd a valós idejű csatákat a megfelelő taktikával
  • Alakíts ki védelmet, nehogy zombik és agresszív szomszédok elpusztítsák a táborodat
  • Fedezze fel a ködös tájakat és a város utcáit forrásokért

Ez egy kis lista arról, hogy mit fogsz csinálni a játék során.

A játék több műfajt egyesít. Ez az oka annak, hogy soha nem fog belefáradni a Doomsday: Last Survivors játékba, mert itt folyamatosan különféle tevékenységekkel kell szembenéznie.

Fedezze fel a körülötte lévő világot, hogy új, tapasztalt harcosokkal töltse fel csapatát. Minél nagyobb és erősebb a csapat az Ön vezetése alatt, annál előrébb juthat a terület felderítése során.

Ahhoz, hogy az embereket élelemmel, fegyverekkel és felszereléssel lássa el, folyamatosan bővítenie, kiegészítenie és javítania kell a bázist és a benne lévő épületeket. Ehhez erőforrásokra lesz szükség, amelyek egy részét csak a külvilágban lehet megszerezni. Így a játékban minden összefügg, és a vezetésedre bízott társadalom fejlesztéséhez átfogóan kell foglalkoznod a játékkal. Nem korlátozódhat egyetlen tevékenységtípusra sem, ha sikert szeretne elérni.

A harcrendszer nem bonyolult, gond nélkül ki lehet találni, mit kell csinálni.

Az ellenséges bázisok elleni támadások során közvetlenül egy kis csapatot kell vezetned. Ki lép be abba a csapatba, amelyet a kirándulás előtt döntesz el. Olyan embereket hozhat magával, akik a legmegfelelőbb készségekkel rendelkeznek az előttünk álló feladathoz.

Próbáld meg úgy elosztani a megszerzett és továbbfejlesztett fegyvereket, hogy a legerősebb túlélők rendelkezzenek a legerősebb fegyverekkel és felszerelésekkel. Rossz fegyverekkel még egy erős harcos is gyakorlatilag használhatatlan lesz.

A bázisodat gyakran támadják meg zombik és ellenséges rablóbandák. Az védelem Tower Defense módban zajlik. Helyezze embereit a megfelelő helyre, és könnyedén visszaverik a túlerőben lévő ellenségek támadásait.

A játék rendszeres látogatása esetén díjakat kapsz a belépőért. Ezek a nyeremények naponta egyszerűek és hetente értékesebbek. Próbálj meg egy napot sem kihagyni. Ráadásul a játék nem igényel sok időt benne, elég legalább öt percig nézelődni, ha nincs sok időd valamelyik napon.

Ünnepekre és különféle eseményekre, beleértve a sportot is, a fejlesztők exkluzív tartalmakkal és versenyekkel igyekeznek kedveskedni Önnek.

A játékon belüli áruház lehetővé teszi források, dekorációk és hasznos tárgyak vásárlását valódi pénzért vagy a játék pénzneméért.

A

Doomsday: Last Survivors ingyenes letöltése Android-re az oldalon található linket követheti.

Telepítsd a játékot most, az apokalipszis túlélőinek egy csoportjának valóban szüksége van a segítségedre!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more