Könyvjelzők

Dorfleben

Alternatív nevek: Dorfleben

Dorfleben játék - ez egy másik online játék a farmon.

Dorfleben Online - egy ingyenes böngésző alapú játék, amelyben akkor gyakorlatilag csinálni kertészeti, mezőgazdasági és egyéb tevékenységek.

Dorfleben bejegyzése csak úgy egy nagyon hosszú idő. A regisztrációhoz meg kell tennie a következőket:

1. Keresése játék honlapján Dorfleben online.

2.. Megjelenik egy űrlapot be a fiókjába. Mivel Ön nem regisztrált felhasználója a játék, akkor kattintson a gombra a jobb alsó sarokban a felirat: " Regisztráció » .

3. Kap, hogy csatlakozzon egy speciális formája.

4.. Írjuk be az első sorban az e-mail címre.

5. Adja meg a felhasználó nevét, hogy azt szeretné, hogy legyen a játékban.

6. Gyere fel egy speciális jelszót a játék.

7. Ha egyetért értesítést kapni a játékot, és elfogadja, hogy minden szabályt és ajánlásait az oldalon, hagyja el az elszigetelt sejtek pipa. Ha nem, távolítsa el a jelölést azokat a témákat, amelyek nem felelnek meg Önnek.

8. Miután az intézkedések, kattints a " Regisztráció » .

Lejátszás Dorfleben Nem lehet aggódni a hatalom a számítógép, mivel ez egy böngészős játék, és ez a legfontosabb - a nagysebességű internet. Ez az, amit meg kell vigyázni.

A Dorfleben játszani leszel a telken. Meg kell földet bogyós gyümölcsök, zöldségek, különféle növényi magvak, megtermékenyítő, és tisztítsák meg a területen. Ezek az első lépéseket, hogy elvégzi a farmon. Ha megy a növények, majd gyorsan tapasztalatokat szerezzenek, és pénzt keresni.

Van többféle módon lehet keresni. Először akkor lóhere, ami nagyon népszerű a méhek, amit csinál mézet.

Ezen kívül, gyógynövényeket használnak a takarmány a tehenek, és viszont tejet után avatkozik lóhere. A különleges növény a tej lehet feldolgozni a sajt. Hántolt búza malom pedig a szőlő borrá és így tovább. A falu kínál sok a növényzet, az állatállomány, a lehetőséget, hogy díszíteni a területükön vásárolni a különböző épületek.

Ennek következtében a kis telek válik a gyönyörű vidéken. Ha feküdt ki a gyönyörű pályán, növény a bokrok, tedd szökőkutak. Zöldséget üvegházakban. Egy csomó dolgot lehet tenni akár a gazdaságban, a lényeg - ez egy óriási lehetőség, és a vágy.

Természetesen, akkor meghívja barátait, hogy megcsodálják a gyár. Ugyanott a figyelmet kap a számos egyedi lehetőségeket.

Ha van sokféle gép, amellyel képes lesz a betakarítás. A legfontosabb dolog -, hogy vigyázzon a uchastochkom minden nap megy a játék, és fejleszteni azt.

Dorfleben interneten - ez a pozitív játék, amely már régóta szeret sok ember. Csatlakozz a közösség, és pihenni a telken, valamint a háziállatok.

Kap egy csomó bónuszok és nyeremények a játék Dorfleben!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more