Könyvjelzők

Dorfromantik

Alternatív nevek:
A

Dorfromantik egy olyan játék, amelyet nehéz egyetlen műfajhoz sem kötni. Ez a remekmű különböző mértékben városépítő szimulátornak, farmnak vagy akár stratégiának is tekinthető. De véleményem szerint a legközelebbi műfaj a rejtvény vagy rejtvény. A fejlesztők jelen esetben berlini diákok, ami ismét bizonyítja, hogy a kis csapatok is képesek kellemes meglepetést okozni.

A játék grafikája rajzfilmszerű, minden nagyon szépnek és békésnek tűnik. Olyan, mint egy interaktív társasjáték. A zene kellemes és nyugodt.

Ebben a játékban az a feladatod, hogy egy festői területet építs fel hatszögletű töredékekből.

Különféle töredékeket kell kombinálnia a megfelelő sorrendben.

  • Városok
  • Mezők
  • Mills
  • Víztározók
  • Erdők
  • Közlekedési infrastruktúra

Egész világot teremtünk településekkel, erdőkkel, mezőkkel és víztározókkal.

A nagyon szép táj létrehozása mellett vannak úgynevezett küldetések. Építs várost bizonyos számú parcellából vagy más típusú terepből. Az ilyen küldetések teljesítéséhez további rejtvényszegmenseket kapunk. A játék addig folytatódik, amíg a szakaszok véget nem érnek. Ahogy a világ növekszik, az ilyen feladatok egyre nehezebbek lesznek. Valójában egy rejtvény áll előtted, amely végtelen lehet, vagy szinte végtelen, ha megérted a játék ritmusát.

De ha veszítesz is, nincs okod az idegeskedésre, rekordot dönthetsz a megszerzett pontokért. Ráadásul mindig újra lehet kezdeni. És minden alkalommal, amikor a létrehozott táj másképp fog kinézni.

Ez az egész világ nem üres. Állatok és madarak élnek az erdőben, hajók hajóznak a víztározók mentén, emberek házakban laknak, vonatok mennek a vasúton, malmok őrlik a gabonát.

Ez a leírás a normál játékmódhoz, de nem ez az egyetlen.

A játékban számos mód van.

  1. Gyors – szerezzen több pontot 75 mozdulattal
  2. Nehéz - nehezebb küldetésekkel és ritkább csempékkel, amelyekre szükséged van
  3. Havi - a célok és feladatok ebben a módban havonta változnak

A már elérhető opciókon kívül a fejlesztők rendszeresen frissítik a játékot új funkciókkal. A szezonális ünnepek alatt a játék dizájnja is változik, és különleges szezonális események válnak elérhetővé.

Játék közben egyszerűen teljesíthet feladatokat, vagy megpróbálhat mindent a lehető legszebben elrendezni.

Ha élvezte a Dorfromantik játékát, és csodálatos tájban volt része, de a feladat véget ért, nem állhat meg, hanem folytathatja tovább a művészi módban, hogy fejlessze az általa létrehozott világot.

Ez a végtelenségig játszható. Különösen egy eseménydús nap után pihenésként és érzelmi felszabadításként. Egyáltalán nincs helye a negatív érzelmeknek. Nem gyakran vannak olyan játékok, amelyekben még a vereség sem zavar.

Remélem, a szerzők továbbra is fejlesztik projektjüket új funkciók hozzáadásával. Bárcsak több ilyen tartalom lenne.

A

Dorfromantik sajnos nem tölthető le ingyen a-es PC-re. De ezt a nagyszerű játékot olcsón megvásárolhatja a Steam portálon vagy a hivatalos weboldalon.

Telepítse a játékot, és kezdje el létrehozni saját egyedi világát most!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more