Könyvjelzők

DOTA 2

Alternatív nevek: DOTA 2

Dota 2 Online - többjátékos stratégiai stílusú akciójáték RPG elemekkel modell f Ree-to-play . Már a projekt után vált népszerűvé DotA, a játék jött létre egy külön kliens, amelyeket be néhány új elem, hogy a teljesítmény javítása érdekében. Ez a két játék nagyon hasonló. Bole, hogy a játék Dota 2 fejlesztették segítségével egy személy a munka megkezdése előtt az első tervezetét. Ugyanakkor az új változat számos előnye van. Ezek közé tartozik a beépített hang chat, újra támogatás jelenléte területi zónák célja, hogy külön a játékosok, képzési feladatok segítségével kezdők javítani láthatóvá képviseletét a cselekvés. Bár a mechanika a játék egészét nem érintette. Mielőtt a terméket online, ami válhat a felhasználó, mint a játék világában DotA, vezető csapat csaták, megpróbálja elpusztítani az ellenség bázisát. A Dota 2 online Vannak azonos britek tette tapasztalatszerzés, megszerezzék a szükséges eszközöket, hogy fejlődni, hogy a legmagasabb szinten 25. Próbálja ki - akkor valószínűleg elégedett lesz!

Az első fontos kérdés az Ön számára - ez Dota 2 profilt. Ez akkor fordul elő az alábbiak szerint:

- Írja be a nevet akkakunta,

- Találta ki a jelszót, és ismétlődik a következő sorban,

- Beérkezett e-mail címet, amely megerősíti a következő területen;

- Válasszon egy biztonsági kérdést, és választ adnak rá,

- Adja meg a karakterek a képen,

- Tegyél egy pipa, mint azt jelzi, hogy több mint 13 éves, és egyetértenek abban, hogy a szabályokat a játék (jobb előre olvassa el a használati megállapodás rendelkezések).

Végén a számla létrehozásának folyamatát, meg kell nyomni a "Create Account".

A másik fontos kérdés - rendszer követelményeinek. A játék megköveteli az alábbi paraméterekkel: OS Windows XP / 7 / Vista / Vista 64, Pentium 4 márc. 0GHz / vagy azzal egyenértékű AMD, grafikus kártya kompatibilis DirectX 9 (128 MB vagy több), ATI X800, NVidia 6600 (vagy azzal egyenértékű) hely a merevlemezen 5 GB RAM-mal és 1 GB-os. Milyen lehetősége van arra, hogy - elég megbocsátó rendszer követelményeinek.

Szóval, csak most kezdtem játszani Dota 2 és akkor biztosan többet megtudni, mire számíthat a karaktered. Után válassza ki a karaktert, és indítsa kezelni azt, azonnal részt vesz a csatában ellenfelek ellen. Ön lesz a csapat célja, hogy elpusztítsa az ellenség fő épület, és mellesleg és törölje védelmi tornyok és megöl egy hatalmas számú britek lába alatt. Ugyanakkor ne felejtsük el, hogy gondolni, hogy cool. Meg kell folyamatosan pumpálni karakter priobrketat jó leletek minőségű fegyvereket. És győződjön meg arról, hogy minden tisztességes, és vegyék ki részüket az arany, amely a kiállított részvétel a csapat.

Játék során a harc a fény és a sötét oldalra. Minden csapat maximum 5 fő. Csapatok osztott vonalakon, amelyeken a befektetési jegyeket szembe ellenfelek. Dédelgetett cél -, hogy időben, hogy elpusztítsa a központi ellenségei gyorsabb, mint ők a tiéd. Ki volt az első - a győztes!

Lejátszás Dota 2 - ez azt jelenti, hogy cselekedni harmonikusan hasonló gondolkodású erőfeszítést, hogy dolgozzon a paraméterek a karakter, hogy tovább erősítsék a képességét, hogy megvitassák, mi történik a többi játékossal a chat, és csak kap egy csomó élvezetet izgalmas osztályok. Conquer szint után szint, hogy jól megérdemelt díjat, részt vesz a gyakorlatban mérkőzés, hogy minden erőfeszítést, hogy a siker a csapat, vagy ha nem akarod, hogy törzs, megy az árral, és a végén még elvenni, mi tartozott a végén a csata - Nem számít, mit teszel, ami a legfontosabb, élvezik az egészet! Game Dota 2 hív mindenkit, hogy csatlakozzon. Nem tetszik - senki nem fogja. De a legvalószínűbb, hogy nem lépnek fel csalódás. Élvezze a játék!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more