Könyvjelzők

Drákói Wars

Alternatív nevek: Drákói Wars

Játék drákói Wars [_2_ ] - az egyik legnépszerűbb gyűjthető kártyajáték online. Ez egy taktikai játék, amely szállítja a kor sárkányok. A játékosok működhet, mint egy erős vezető, a hadsereg sárkányok és az emberi csapatokat a lehető leghamarabb nyerni söpört Hyperborea. Sok pro kártyajátékok méltán DraconianWarsonlineодной a legnehezebb. Föld Hyperborea ősi tartozott Dragons, de elment a partra technokraták, akik azzal érvelnek, hogy ha a föld alatt volt a birtokukban. Ellenőrzése alatt a föld -, hogy hozza a győzelmet, hogy az egyik katona.

A drákói Wars ingyenes [ _3_] játszhat senkit. Nem is olyan régen, a játék elérhetővé vált a Desura , ahol a költségek $ 2.5. Annak érdekében, hogy online játékhoz drákói Wars [_1_ ] regisztrált szükséges. A regisztrációhoz meg kell, hogy kövesse a linket « Bemenet vagy Regisztráció », található a jobb oldalon a képernyő.

1. Előtt nyissa meg a jelentkezési lapot a felső mezőbe, amely " Név "meg kell adnia a nevét.

2.. A következő sorban « Felhasználónév » éget a játék alias ( róla, hogy van egy pár ötletet.)

3. A " Email » kell, hogy jelezze a valós elektronikus postafiókot.

4.. A következő két sort kell adni a jelszót adja meg a játékot, és erősítse meg a megkettőzése (a mezők " [ _6_] Jelszó "és" Ellenőrizze password »-kal).

5. Valamennyi csillaggal van szükség, így a mező " Reddit [_2_ ] s kód ", anélkül, hogy egy csillag, akkor hagyja üresen.

6. Elhelyezés kötelező kullancs kifejezés « I van [ _6_] olvasd el és egyetértek ... ", elfogadja a szabályokat, és a felhasználói megállapodást. Abban az esetben, ha nesloglasiya regisztráció befejeződött, és nem lehet játszani a játékot online drákói Wars .

7. Végén kitöltésével a regisztrációs űrlapot, hogy erősítsék meg az "emberiség" kitöltésével területén " Típus [_3_ ] a két szó »CAPTCHA rendszer által biztosított.

8. Minden tele? Kattintson « Következő ».

Most, amikor a regisztráció befejeződött, akkor lehet kezdeni a játékot!

Minden a játékban, négy fő típusú kártyák.

1. Earth ( egység ), amelyek magukban foglalják a földi és légi állomás. Minden telek jellemzi erő, páncél és harci képességeit.

2.. Fegyverek. Ezek a kártyák segítenek földet a csapatok a csatában.

3. Magic. Ezek a térképek biztosítják, hogy képesek a harci varázslatok és varázsa, hogy javítsák az épületek, a hadsereg, hogy a kiválóság a harcban.

4.. Zavar. Ez a kellemetlen az ellenfél kártyák, amelyek lehetővé teszik, hogy használja a különböző trükkök, varázslatok és varázslatot megtörni az ellenség terveit.

A drákói Wars játszanak [ _3_] Érdekes lesz minden. Mint a legtöbb kártya, méri az első percben és tartja a feszültséget az összes játékos, amíg az utolsó percig a csata. Ebben a játékban lesz képes arra, hogy új barátokat a játékosok a világ minden tájáról, és a gyakorlatban a készség a csata. Ez a kihívás a játék nem hagy senkit közömbösen. Siess, hogy iratkozzon fel, és próbáljon szerencsét a csatát!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more