Könyvjelzők

Dragon City Mobil

Alternatív nevek:

Dragon City Mobile Városépítési szimulátor RPG elemekkel mobil platformokhoz. A játék színes grafikával rendelkezik, rajzfilm stílusú. A zene szórakoztató, és minden karakter nagyon hihetően szólal meg.

Mielőtt elkezdenéd, találj ki egy nevet, amelyről ebben a játékban ismernek majd, és válassz kedvedre való avatart.

  • Sárkánygyűjtemény gyűjtése
  • Etesd és gondoskodj kedvenceidről
  • Fejleszd képességeiket, hogy erősebbek legyenek
  • Építs egy várost, ahol ezek a varázslatos lények kényelmesen élhetnek
  • Hozz létre egy csapatot sárkányokból, és bizonyítsd be a világnak, hogy a te sárkányaid a legerősebbek

Ezek a fő küldetések a játékban, de valójában sokkal érdekesebb.

Kezdje több háziállattal, és fedezze fel a körülötte lévő világot, hogy új sárkányokat találjon.

Építs egy várost a szigeteden, ahol mindannyian élvezik az életet. Győződjön meg róla, hogy nincs szükségük semmire. Táplálkozz és játssz velük rendszeresen. Képezzen és fejlessze képességeiket, ez jól fog jönni a jövőben.

Építsen gazdaságot, hogy elegendő élelmiszert termeljen. A sárkányok nagy állatok és sokat esznek, főleg ha felnőnek. Ültess be mezőket és szüretelj be, hogy pótold az élelmiszerkészletet.

Szerezzen forrásokat épületek építéséhez és korszerűsítéséhez a városban.

Sok játékos van a világ minden tájáról a játékban, légy a legkiválóbb sárkánymester közöttük.

A mesekampány küldetéseit teljesítve lehetőséget kapsz, hogy csatákban vegyen részt más sárkányokkal, és meg is szelídítsen néhányat.

A csaták körökre osztott módban zajlanak. A csapatodból három sárkány felváltva harcol ugyanannyi ellenséggel. A győzelemhez a három körből legalább kettőt meg kell nyerni. Az ellenfelek felváltva ütik egymást. Vannak speciális mozdulatok is, amelyek töltést igényelnek, Ön dönti el, hogy a csata melyik pontján használja őket.

Csevegés más játékosokkal. Találj közöttük új barátokat, vagy hívd el barátaidat a játékba, és köss szövetségeket. Végezze el a közös feladatokat.

Versenyezd meg erősségeidet a PvP-csatákban, és nyerj értékelést és értékes nyereményeket.

Annak érdekében, hogy ne felejtsen el minden nap játszani a Dragon City Mobile-val, a fejlesztők napi és heti bejelentkezési jutalmakat biztosítottak.

Ünnepnapokon és sportversenyek alkalmával vegyen részt tematikus rendezvényeken és nyerjen egyedi díjakat. Ne hagyja ki a lehetőséget, mert máskor nem fogja tudni beszerezni ezeket a dekor elemeket a városába.

A játékon belüli üzlet lehetővé teszi, hogy feltöltsd erőforráskészletedet, és új lakókat szerezz sárkányvárosodban játékbeli valutáért vagy valódi pénzért. Kis összeg elköltésével felgyorsítod sárkánygyűjteményed feltöltését, és anyagilag is megköszönöd a fejlesztőknek. De nem szükséges ezt megtenni.

Rendszeresen ellenőrizze a frissítéseket. A játék időről időre új szinteket és még hihetetlenebb lakókat ad a sárkánygyűjteményéhez.

A

Dragon City Mobile ingyenesen letölthető Android rendszeren az oldalon található hivatkozásra kattintva.

Ha saját, vagy akár több sárkányt szeretnél, azonnal telepítsd a játékot!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more