Könyvjelzők

Sárkányösvény: Vadászvilág

Alternatív nevek:

Dragon Trail: Hunter World Dragon MMORPG mobil platformokhoz. A játék színes, hihetetlenül szép grafikával rendelkezik, rajzfilm stílusú. Részletes karakterek, jó szinkronjáték és szórakoztató zene.

A játék elején fel kell keresned a karakterszerkesztőt, ahol tetszés szerint testreszabhatod a főszereplő megjelenését.

Ezután át kell menned egy kis edzésen, ami nélkül nehéz lehet megérteni a játék minden bonyodalmát.

Ezután indítsa el a játékot.

Érdekelni fog a Dragon Trail: Hunter World játék, mert a Star Island, ahol az események zajlanak, tele van varázslatos és titokzatos lakókkal, akik közül sokan találkozni fognak a játék során. Utazz és fejtsd meg Loya könyvének titkát, a főszereplő apjának hagyatékát.

A kampány szakasza lehetővé teszi, hogy összeállítson egy alaposztagot különböző osztályú harcosokból. Minden karakternek megvannak a saját egyedi képességei.

Kívánatos, hogy az osztag a következőkből álljon:

  • High Damage közelharci mesterek hatalmas HP
  • -al
  • egységek, amelyek sok sebzést okoznak az ellenségnek
  • távolságból
  • Titokzatos bérgyilkosok, néha mérgezett fegyverekkel, képesek észrevétlenül odalopakodni és eltalálni bármely ellenfelet
  • A szurkolók olyan karakterek, amelyek megdörzsölhetik a többi osztagtagot, visszaállíthatják erejüket vagy gyengíthetik az ellenséget

Ha összeállítasz egy erős osztagot, ahol a karakterek minden képessége egyesül és kiegészíti egymást, sokkal könnyebb lesz megbirkózni a gonosz sárkányokkal, amelyek minden földi életet fenyegetnek.

Fedezze fel a hatalmas kiterjedést, hogy összegyűjtse csapata számára a leghihetetlenebb állatvilágot. Gyűjts össze különféle jó sárkányokat. Mindezek a karakterek saját karakterrel rendelkeznek, egyesek engedelmesek, mások éppen ellenkezőleg, nagyon makacsok.

Vigyázzon kedvenceire. Fajta és keresztezi a különböző fajok képviselőit, hogy egyesítsék erősségeiket.

Látogassa meg csapatát naponta, és a fejlesztők minden nap nagylelkű ajándékokat adnak Önnek. Ha nem hagysz ki napokat, akkor a hét vagy hónap végén még értékesebb nyereményeket kapsz.

Jutalmat kapsz a fejlesztők különféle küldetéseinek teljesítéséért is.

A játékban van egy bolt, ahol felszereléseket és anyagokat vásárolhat a játékhoz. Az ajánlatok naponta frissülnek. Némelyik megvásárolható játékon belüli pénznemért, mások pedig valódi pénzért.

Kényelmes lesz játszani kis összeggel, de enélkül sem lesz nehéz valamivel hosszabb időn keresztül sikereket elérni.

A fejlesztők nem felejtik el frissíteni a játékot, rendszeresen jelennek meg új karakterek és egyéb tartalmak.

Ünnepnapokon vagy sportesemények alkalmával érdekes versenyeket rendeznek díjakkal, melyeket csak ezeken a napokon lehet átvenni.

Dragon Trail: Hunter World ingyenesen letölthető az Andriod oldalon, és kövesse az ezen az oldalon található linket.

Telepítse a játékot most, hogy belépjen a mesevilágba, és vezessen a leghihetetlenebb fajokból álló sárkányok egész seregét!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more