Könyvjelzők

Dragona

Alternatív nevek: Dragona Online, Sárkány Online

Dragona Online - fantasztikus ingyenes multiplayer szerepjáték játék egy eredeti történet és a szép modern grafika. A felhasználók képesek lesznek, hogy csatlakozzon a hősök-Dragoni, akik képesek arra, hogy csatlakozzanak a lelke egy sárkány. Így Dragonnes átalakulni erős harci formája, amely a szemlélődés egy félelmetes. Ezek a harcosok hívják a harcot a gonosz erői nagyúr Dzhurtanom. Megvédje a világot a nem kívánt behatolás - ez a végső cél. Indítása Dragona Online játék, akkor lesz az egyik a lények képesek érezni a vadság drákói vér az ereiben. Imádni fogod -, hogy egy próbát!

Dragona Online regisztrációs neked bulizni izgalmas kalandokat. Ön képes lesz arra, hogy fejlesszék a játék során, hanem számos izgalmas küldetéseket, elleni küzdelem a gyűlölt ellenség, szövetségeket, és minden ezeken a helyeken, hogy élvezze az egyedi design és kellemes hang. Vegyél részt a játékban Dragona Online Nagyon kevés időt. Adja meg e-mail címét, hozzon létre egy jelszót, és írja be ismét a következő sorban, majd folytassa, hogy töltse ki a további mezőket (név, választott két kérdések és válaszok). Ne feledje, hogy az a tény, létrehozásának fiók elfogadja a feltételeket a projekt.

Mielőtt a játék, akkor olvassa el a listát a javasolt rendszerkövetelmények. Játszani Dragona Online szükség van egy számítógépre a következő konfiguráció: operációs rendszer A Windows XP / Vista / 7; processzor Pentium Dual Core vagy erősebb videokártya Radeon HD 3650 / Geforce 8600 GT , 20 [ _3_] GB lemezterület, és 2 GB RAM. Ha ezek a paraméterek minden rendben, akkor belevetette magát a varázslatos hangulatát a virtuális univerzumban.

A szállítják egy olyan világba, amely több kontinensen, nevezetesen Bartan, Nazallan, Souhayr völgy Sárkány Pampus. A mindegyik MMORPG mentette up játék meglepetés a játékosok, és így lesz az utazást igazán emlékezetes. Majd kap mind a színes helyszínek, és a komor, sötét helyeken. Ez a sokszínűség teszi a játék nem unalmas és kiszámíthatatlan.

Játék Dragon Online büszkélkedhet fénypontja az átalakulás. Miatt az átalakítás teljesen megváltoztatni a megjelenését. Ez a különleges képesség segít megvenni a kiegészítő teljesítmény növelése mágikus és fizikai tulajdonságait. De mindig emlékezni, hogy szüksége van hálózati kernel, van egy speciális energia. Ez az energia feltölteni kiirtva szörnyek. Az átalakulás teljes és részleges. A részleges változás csak egy testrészt. Sárkány szunnyad minden van, és felébreszteni a legjobb a legjobb!

Ugyanakkor mágikus földeket lakta képviselői a négy versenyen. Minden fajnak két osztály. Nézzük meg őket közelebbről. Tehát az emberek (osztály: lövész, mesterlövész) - hihetetlen Swingers, akik tudják, hogy sok módja van, hogy ellensúlyozzák a hiányosságokat. És bár fizikailag nem elég erős, és a meglehetősen gyenge a mágia, és általában rövid életűek az emberek boldogok. Használnak nehéz páncél, és egy másik köszönhetően a szövetséget a törpék férnek hozzá a legújabb technológiát. Mellett az emberi elme élénk és éleslátó, és ezek az előnyök nem veszi el! A másik verseny - kálium (osztály: Guardian és a gyilkos), egészen más ember. Ez a verseny méltán tekinthető a legerősebb, mert a verseny az ereiben folyik a vér a kék sárkány. Teljesítmény kálium riasztotta sok megpróbál, hogy ne szórakozz velük. A harmadik verseny - Eldin (osztály: ranger és mágus), akik magukat a jogos örökösök korszak varázslók Dragons. Ami a használatát mágikus, ebben az esetben, ezek nem egyenlő. És Eldin hosszú élettartam és méltán tartják a legszebb versenyt. És az utolsó versenyen - katchi (Osztályok: Shaman és Scout), befolyásolja a világháború és a vágy, hogy visszatérjen az élet tartózkodási korábbi nagyságát. Tagjai fajuk büszke, ádáz csatában, céltudatos. Mint látható a különböző versenyeken, és minden vonzó a maga módján.

Játék Dragona Online lehetővé teszi nem csak, hogy felfedje a titkot a sziget Bartan, hanem hozzon létre a történetet. Egy ilyen lehetőség még a legigényesebb felhasználók el lesznek ragadtatva. Igen, a játék világában, ugyanakkor szép és kegyetlen. De ez a kombináció nem teszi lehetővé, hogy elveszítik az érdeklődésüket a projekt iránt. Ügyeljen arra, hogy érdemben a játékot a saját tapasztalatok és hagyja, hogy továbbra is egy kellemes élmény!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more