Könyvjelzők

Sárkány Born

Alternatív nevek: Sárkány Born

Játék Dragon Született - egy ingyenes böngésző alapú játék, az események, hogy előfordulhat a szigeten Solstheim, amely nagyon hasonlít a játék Skyrim. Miután a játék Dragon Született Online. Defenders Relinduna elindul támadják meg szektások, akik úgy vélik, hogy egy áruló, és meg akarják ölni a megrendelések Miraaka. Akkor menj a szigeten Solstheim, hogy megtudja, ki Miraak, és hogyan lehet megállítani.

Lejátszás előtt Dragon Született , győződjön meg róla, hogy a számítógép megfelel a rendszer követelményeinek, mint például: frekvencia processzor - 2 GHz-es , 1 GB RAM, videokártya - 128MB. Vegyél részt a játékban Dragon Született nem fog sok időt és egyszerű:

1. A főoldalon, válassza ki az elemet "Regisztráció",

2.. Adjon meg egy érvényes e-mail,

4.. Adjon meg egy biztonságos jelszót, és ismételd meg,

5. Válassza ki a "Küldés", és a Dragon Született regisztrációs vége.

Solstheim sziget elég nagy. A három nagyvárosban, ahol találkozhatnak az emberek, és végre küldetéseket, több mint 40 más helyszíneken a térképen, beleértve a romok, bandita táborok, barlangok, ahol meg tudod csinálni a munkát, vagy csak felfedezni őket az érdeklődés [ _3_] Dragon Született Online .

A fő küldetés játék Dragon Született áll hét küldetés. Amikor megérkezik a szigetre a Solstheim, azt találjuk, hogy az emberek vannak egy kicsit zavaros. Építenek szentélyek Miraaku, de nem tudom, miért, és hallottak Miraake, de nem tudom, hol. Szóval először szabad az emberek Dragon Született Online Miraaka a vezetés, akkor meg kell keresni a szükséges energia nyerhet meg. Vicces, hogy az utolsó rész magában foglalja a nyomon néhány erők és lovagolni a sárkányt, hogy jöjjön, hogy bánja, hogy bárki, aki befejezte a fő küldetés a Skyrim.

Sok a játék Dragon Született kapcsolódnak a tanulmány a fekete könyvet. Amíg te keresett információt Miraake, befut néhány fekete könyvet, amelyek mindegyike veszi meg az apokrif iratokat, a királyság herceg Hermaeus Mora. Ön is kap egy bónusz minden fekete könyv, hogy olvassa el a Dragon Született Online , és ezeket a bónuszokat tartalmaznak hasznos dolgok mint például eltávolítása baráti tűz ellen a követői, és képes arra, hogy megidézi a kereskedő, hogy el tudja adni a tételeket, ha a többlet.

Sajnos, ezek a kiegészítések korlátozódnak Dragon Született Online , így nem változtat semmit a fő része a játéknak.

Lesz Dragon Született játszani, és látom, hogy a játék elsősorban inkább a középső réteg játékosok. Vannak harcok súlyos is lehet (főleg azért, mert a mágia ellenállása karakter minimális), és a karakter meg kell tartani a fegyvert, és nem hal meg, mielőtt a végső csatát Miraaka. Ha van egy karakter Dragon Született Online , amely képes legyőzni a sárkányt, akkor képes lesz játszani [_2_ ] Dragon Született , minden gond nélkül.

Általában, a játék Dragon Született Online. Defenders Relinduna elég jól fejlett. Ez tartalmaz sok extrával, néhány nagy és kicsi, és bár nem mindegyik működik elég jól, legalábbis, vannak olyanok is, kap egy besorolás "A". Különösen azt lehet nevezni fekete könyv és tanulmány az apokrif iratok, és egyes küldetések Dragon Született Online .

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more