Könyvjelzők

Dragonica

Alternatív nevek: Dragonica

Játék Dragonica Online - ingyenes szerepjáték játék, ami többek között a játék tartalmaz egy rengeteg humor és paródia a filmek és könyvek.

Annak érdekében, hogy töltse le és játsszon online játék Dragonica, akkor szükség van az alábbi követelményeknek:

Minimum:

• Operációs rendszer: Windows Vista / XP

• Processzor: Pentium 4 1. 6 GHz, AMD XP 2500 +, AMD Athlon64 2800 +

• Merevlemez: 2 GB

• Memória: 512 MB

• Videokártya: GeForce FX5200 vagy Radeon 9600 SE

• Klíma: DSL / kábel

Kezdjük a játékot Dragonica Online regisztrálni kell. Register Dragonica a következő:

1. Adja meg e-mail.

2.. Ezután adja meg a bejelentkezéshez.

3. Gyere fel a jelszót.

4.. Válasszon padlót.

5. Fogadja el a felhasználói megállapodást, és kattintson az ablak a "Play".

6. Ha a regisztráció vége Dragonica, automatikusan megkezdi a letöltést a játékot. A telepítés befejezése után adja meg a játék segítségével a felhasználónevét és jelszavát a regisztráció során megadott.

Dragonica Online játék - ez egy kellemes időtöltés.

Lejátszás Dragonica hihetetlenül érdekes és reális. Minden modell és a táj, a világ, amely akkor Travel 3D-ben. A telített és élénk színek hozzon létre egy olyan érzésem, hogy az oldalon a gyönyörűen illusztrált könyvet a tündérmesékben.

Egyszer nevű boszorkány Faris úgy döntött, a sárkány az ő varázslatok és visszatartó lánc. Felszabadítása a gonosz sárkány, ő szerzett isteni állapotát. Meg kell, hogy legyőzze a hadsereg és Elga Faris - felszabgrown sárkányt, miután áthaladt számos izgalmas kalandokat.

Dragonica Online játék négy osztály:

• Warrior - Knight, Paladin, Gladiátor, Spartan

• Archer - Archer, Hunter, Ranger, Sniper

• Mage - Szolga Priest, Archmage, Wizard

• Thief - Jester, Harlequin, Assassin, Ninja

Hála a jó ruhát Warriors vehet a nehezét magukat. Warriors képzése olyan készségek: ütés, hatalmas csapás, fúj a kalapács, dobált és indítsa újra az úgynevezett "tánc a kard."

Íjászok - mesterei távolsági támadás. Szintén félelmetes forgatás készségek, állítottak csapdát, kezeli az állatok, és a szintén híres sok más tehetség. Íjászok ilyen ismeretek: moonwalk, egy erős lövés, hibázta, légvédelem.

Mágusok használja varázslatok, támadó ellenfelek. Magee a varázslatok okoznak kárt több ellenséget egyszerre. Továbbá, a hatalom érdekében, hogy az társult és szövetségesei befolyásolja az állam. Magee javítja a következő készségeket: a lassú gyógyulás, mana beáramlás - növeli a mágikus támadás, kombinált levegő és romboló - áramütés.

Tolvajok megvan a képessége, hogy könnyen dodge támadások és gyorsan. Általuk okozott kritikus találatot is képesek növelni a közhangulat a munkatársait. Készségek velejárója a Thief: feldobás, levegő düh, hatalmas csapást, és rakétatámadás.

Dragonica Online játék teli kaland. A negyvenötödik szinten a karakter először találkozni Green Forest börtönben. A támadások Evil Favágó Poda Bernauna hogy él Pine Hills törzs Mika hiányzott, amikor Green Forest teljesen alárendeltje lett fekete mágia. Archer Zangoru fejtse ki részletesen, milyen feladatot fog végezni.

Szeretsz játszani Dragonica, mert itt minden alkalommal vársz az új kalandok. Az ötvenkettedik szinten a karakter fog találkozni egy sámán Mutishey elvarázsolt és elbűvölte sárkány Riviusom. Ha a karakter és a sárkány sámán nyer, megkapja részét páncél készletek és egyéb ruházati és keresni az új megrendelések, és átveheti az új eredményeket.

A győzelmet és végre Quest feladatok online játék Dragonica amely jutalmazza a karakter formájában tapasztalati pontot. Elérte a következő szintre, akkor lehet tanulni az új, és javítja a meglévő készségeket. Továbbképzés - a harcos lovag lovag Paladin, és így stb - Akkor fordul elő, miután a huszadik és a negyvenedik szinten.

Dragonica Online - csodálatos humoros játék a világ. Az eltöltött idő ezen a játékon, repülni egy nagyon szórakoztató. Vegyél részt a játékban Dragonica várja Önt!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more