Könyvjelzők

Sárkány Nest

Alternatív nevek: Sárkány Nest

Játék Dragon Nest - keveréke MMORPG és az arcade Slasher, fantasztikus ügyfél játék által kifejlesztett dél-koreai stúdió Eyedentity Games. A fő előnye Dragon Nest Online - a legújabb harci rendszer nem cél. Csaták itt gyorsan és dinamikusan, és a győzelem őket attól függ, a készségek a lejátszó. PvE és PvP jól átgondolt. Variety teljesen megszünteti az unalom. Ön részt vesz a ciklusban a hihetetlen kalandok! Csatlakozz a harcot a zombik, ragadd meg a legfontosabb pontokat részt vesznek a háborúkban a csapatok között. Ha fáradt ilyen viharos események, vegyenek részt, mint például, a mezőgazdaság vagy a halászat.

Bővíti tevékenységét a fantasy világ, meg kell Dragon Nest regisztráció. Is le kell tölteni a játékot. A regisztrációs oldalon adja meg e-mail címét, valamint a becenevet a fórumon. Létrehozása után akakunta downloader lehet letölteni a játékot. Minden sikeresen, majd online játék Dragon Nest tökéletesen működött szüksége van ezekre a minimális rendszerkövetelmények:

- OS Vista SP2 (32/64bit) / Windows 7 (32/64bit)

- Processzor 12,

- Videó NVIDIA GeForce 285 / ATI Radeon 4870, [_2_ ]

- Sound Direct x 6. 0,

- 1.. 5 GB RAM-mal és 1. 5 GB merevlemez-terület;

- Internet 56k modem.

Dragon Nest játék kezdődik karakter létrehozása. Ha jön egy nevet, válasszon egy frizura, arcvonásait, ruhát és cipőt. Is, akkor kell eldönteni, hogy melyik osztály tartozik. Sárkány Nest élnek íjász, boszorkány, papok és katonák. Íjászok - kecses, gyors és agilis teremtés sikeres közeli és távoli támadások. Ezek azonban nem tartós, de van egy gyenge védelem. Sorceress - mesterek távolsági támadás, amely egy varázslat harci tucatnyi ellenséget. Ők tudják, hogy ellenőrizzék a tevékenységét ellenfelek és befolyásolják során a csatát. Volt egyszer egy boszorkány volt, a lehetőséget, hogy a legjobb a legjobb, de jött a nehéz időkben, és meg kellett harcolni a szörnyek, kereső ebben a szobában. Papok - meglepően szívós harcosok nemesi származású. Képes elterelni a szörnyek, és az okoz végzetes kombináció. Rendelkezik gyógyító varázslat. Etette őket csak a képesség, az opt-out. Warriors - bátor szakemberek együttes sokk és a termelés erőteljes támadásokat. Shine a közelharci, de a probléma az, hogy a távolsági osztályok egyszerűen nem hagyja magát.

Játék Dragon Nest interneten kell, a rendelkezésre álló eszközök. A lényeg az, hogy a különböző képviselői osztályok elérhető a fegyverek és egyenruhák. Az íjászok - ez rövid, longbow, számszeríj. A boszorkányok - grimoire szféra baba. A papok - Mace lánc rúd. És a katonák - a kard, balta, kalapács. A fentiek mellett a játék Dragon Nest, vannak különböző ékszerek és italokat, amelyek hasznosak a megfelelő pillanatban. A fegyverek és páncélok lehet javítani. A dolgok lehet erősíteni, hogy nekik a további tulajdonságokat, hogy azok valóban halálos. Ön is létrehozhat tárgyakat. Ez segíteni fogja a kovács. Ők képesek létrehozni remekművek.

Dragon Nest az interneten - ez a titokzatos világát Altera, amely annak ellenére, hogy a tomboló vita, és a hatása a sötét erők, elég cubby. Itt akkor látogasson el a hófödte hegyek, virágzás a síkságon, az elhagyott romokat, erdők tele van titkokkal, a csendes falvak és a parkban, amely lényegében - egy kört. Menteni ezt a gyönyörű világot a szörnyű sárkányok, a játékosok keresni, és megsemmisíti a gonosz ellenszere.

Play Dragon Nest lehet egyedül, vagy együtt a hűséges barátok. Itt van, hogy eldöntse, hogyan lehet kényelmesebb. Érdemes megemlíteni, hogy a csoport képes harcolni szörnyek az egész ezred, és az egyik nem a vállát.

Végezze alapvető oldala és a napi küldetéseket és tapasztalatszerzés. Vajon ezek a hőstettek a játékban, hogy hozzon létre minden körülmények között! Végrehajtása érdekében a legnehezebb feladat kaphat a címet. Ez a felirat neve mellett a karakter, köszönhetően a jellemzőit, amelyek fel.

A szivattyú karakter, elég, legalább egy órát, hogy vizsgálja meg a játékot. Bármi történjék is, ne kapcsolja ki track! Komplett minden szinten, és lesz egy igazi hős!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more