Könyvjelzők

Sárkány Pals

Alternatív nevek: Sárkány Pals

Game Sárkány Pals egy böngésző alapú online játék, amely azért jött létre egy fantasy stílusban. Ez a játék célja a műfaj anime, ahol a háziállat lesz a sárkányok. A játék Sárkány Pals lesz találkozás egy egyedi és váratlan játékmenet, és itt jelenik meg az egyedi osztály besorolást a szex.

Idegen nyelvű (angol) mutatja be a Dragon Pals regisztráció. Annak érdekében, hogy ez a játék, meg kell adnia a következő információkat magáról:

1) Az e-mail cím vagy név alapján.

2) Írjuk be a jelszavunkat.

Is regisztrálhatja via Facebook .

Játék Sárkány Pals Meg fogják tanítani a háziállatok - sárkányok. Javíthatja a képességeiket. Ön is lehet egy pár sárkányok, amelyek segítségével egy időben, ha szükséges.

A játék Sárkány Pals játszani, akkor nem csak a hangsúly az élesítés a csatát, de lesz vigyázni a kedvence. Ehhez szükséges, hogy saját konyhakert, és növekszik az élelmiszer rajta a mesés háziállatok.

A böngészős játék Sárkány Pals online három osztályba sorolhatók:

1. Íjászok - ők robbanó erő ismertek a rajz hatalmas károkat a csatában. A legjobban használják a Damage hosszú távon.

2.. Warriors - ezek erős szív , hogy a , hogy ezek legrátermettebb védők. Bár támadásaikat közepes álljanak ellen nagy kár összegét.

3. Magee - mesterei elemet saját két fél védelem, és a alkalmazás károkat. Ők a leginkább egyensúlyban mind a három osztály és az erős gyógyítók [_7_ ].

Minden osztály saját egyedülálló képességeit. Ezek a képességek állnak a három különböző típusú mutatók: támadás, támogatás és tehetség. Készségek, mint a támadás és támogatást lehetne levonni a képesség, bár lehet használni a csatában, és a tehetségek jár a passzív képességek.

A játékosok két különböző típusú készség és használható akár három készségek a készség bárban bármikor. Csak egy fő támadás készségek használható forró harc, de akkor is használhatja, mint sok kombinációt, amit akar.

In-Game Sárkány Pals egy olyan rendszer, alkímia, amely felhasználni, hogy az arany ametiszt. Minél magasabb szintű kiválósági alkímia, annál több a játékos gyűjteni ametiszt. Nincs határa annak, hogy egy játékos mennyit képes átalakítani, és egy esélyt, hogy tízszer nagyobb. VIP játékosok egy esélyt, hogy szabad-finomítás, és tud is kap Alchemy csomagok.

Megszelídíteni sárkányok és az összes versenytárs lesz nehéz az Ön számára.

Harcolj az arénában, és a bátorságot, hogy harcolni díjakat. Javítani kell a készségek és megnyitják az utat a kincseket, hogy jutalmazza meg a kemény munkát.

Válasszon az osztály, és harcolni a bátorság.

Bejelentkezés a játék Dragon Pals ingyen, és állítsa be, nem valószínű, és izgalmas kalandok a játék, saját maguk és a kis barátaival.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more