Könyvjelzők

Sárkánygyűrű

Alternatív nevek: Sárkánygyűrű

beautiful játék Sárkány gyűrű.

A

Igra Gyűrűs sárkány minden böngészőalapú multiplayer-szerep-kaland szerelmese számára fog tetszeni. A telek egy Andimor nevű királyság körül forog. De a gyűrű elpusztult, a civilek között Andimora kezdte a harcot, és minden élőlény szívében letartóztatta a gyűlöletet. Egy szomszéd megtámadta a szomszédot, és a bátyja kész volt megölni a bátyját. Gonosz a Sötét Nagyúr arcán, véres háborút kezdett. Csak a nagy szörnyűség, amely képes a többit a jó szívében összegyűjteni, és segítve a sötét erők legyőzését. A hősök benne hollywoodi csillagnak tűnnek, a ruházat képes megváltoztatni a karakter megjelenését, és a szörnyek szörnyűek és rejtélyesek.

Dlya, hogy megpróbálja legyőzni a gonosz erőket, és legendás hőssé válik a Ring Dragon regisztrációs játékban. Ahhoz, hogy átadhassuk, elég gyorsan lehet. Ehhez töltse ki az űrlapot, amely mindössze három pont e-mail címét, jelszavát és becenevét tartalmazza, vagy használja a szociális hálózatok egyikét.

Funkciók Sárkánygyűrűt.

Nachinaya játszani a Dragon Dragon játékot, majd a specializációs karaktert kell választania, ezek standard harcos, íjász és mágus. Tapasztalt játékosok ismerik a különbséget ezekben az osztályokban. A harcos erős a közelharci és a jól védett, az íjász sokkal alkalmasabb a hosszú távú harcokra, és a bűvész arzenálja különböző varázslatokkal, beleértve a gyógyulást is.

Opredelivshis egy karakterrel és nevet adva, egy hihetetlenül szép helyre utazhat, elvesztve a hatalmas virtuális világban.

Na megosztja a hős sok tesztet, saját fegyvert és ruhát kell készítenie, harcban, küldetések vagy fejlesztők készítésével, naponta frissítenie kell. A főnökkel való küzdelemhez való csatlakozás valószínűleg jó fegyvert és felszerelést fog kapni. A mesterséges intelligencia által vezérelt ellenségekkel küzdő harcok választhatók, így könnyebb a tapasztalatszerzés.

A

Kazhdy megnyerte a csatát a hősnek, és tapasztalatot szerez, a játékosok képesek lesznek egy vagy több készség fejlesztésével. A szivattyúzott nem csak a karaktered, hanem a kísérő karakterek, a háziállatok és a csomagolt állatok is lehetnek.

A

V Ring Dragon játék maga nem olyan érdekes, mint más játékosokkal. A céh készségeket nem tud egyedül fejleszteni.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more