Könyvjelzők

Dragons of Atlantis

Alternatív nevek: Dragons of Atlantis

Mint tudod kitalálni a cím, a játék Dragons of Atlantis elviszi a varázslatos világa sárkányok. Sárkányok még mindig azok, akik a napokban az elveszett kontinens, Atlantisz. A legenda szerint a játék a régi időkben az emberek a föld visszament Atlantis. Meg kellett küzdeni az élet. A hosszú harcok jött létre a négy törzsek Atlantis. Ma ezek a törzsek a harcot egymás között a megőrzése érdekében az élet. Ezen felül a győztes képes lesz átveheti az irányítást az egész emberi faj. Szintén segíti a csatában, és hogy győzelmet a háború Dragons.

Dragons of Atlantis online még mindig az egyik képviselő a szerencsejáték-társaság Plinga játék. Ezek a játékok kiváló minőségű grafika és jó játék. Ellentétben a legtöbb játékot gyártó a DA nem lehet lefordítani a honlap az orosz, olyan tudatlan még játszani a hangulatát. Ami igaz, az irányítás a játék annyira egyszerű, hogy bárki megértse, hogy gond nélkül.

Ha korábban találkozott Plinga játékok és talán még ütött egy fiókot ezt a szolgáltatást, akkor Dragons of Atlantis regisztráció alatt kerül sor az egyszerűsített rendszer, vagy inkább egyszerűen jelentkezzen be a rendszerbe a regisztrált adatokat. Ha Ön kezdő, akkor kell kitölteni egy egyszerű űrlapot.

1. A pálya közepén előtted képezi majd. Ha szeretné, akkor jelentkezzen be a fiókjába a Facebook. Ha nem, akkor a felső sorban az űrlap című "E-mail» adja meg e-mail címét.

2.. Következő a sorban "Jelszó» adja meg a jelszót, hogy jelentkezzen be a személyes fiókot.

3. Golf "Felhasználói» sorolja a bejelentkezési játékot.

4.. Hagyja, hogy a rendszer a regisztráció befejezéséhez, és elkezdted lehető legrövidebb időn belül, hogy a játék Dragons of Atlantis, el kell fogadnod a felhasználási feltételeket ellenőrzi a vonal "Elfogadom a feltételeket ...».

5. Ha szükséges, akkor iratkozz fel a hírlevélre a beadást, ellenőrzi a vonal "kérek hírlevelet", ha nem szeretnénk az üzeneteket fogadni, hagyja üresen a mezőt.

6. Kitöltése után minden területén, és ellenőrzi a vállalkozás töltés, kattints a "nyilvántartás".

Most már nem csak szabad játszani Dragons of Atlantis, de simán fog menni minden más játék Plinga.

A játék során ki kell választani egy hős, vagy inkább, hogy tartozik a négy törzsek.

1. Zolmek. Brutal zolmeki képes megtalálni a közös nyelvet minden élőlény, különösen a Dragons.

2.. Kályhák. Ezek a karakterek egy éles elme és csodálatos ügyességgel tudják, hogy sok a mágia és a tudomány.

3. Soleriany. Ravasz és könyörtelen karaktereket. Mindig nyerni bármi áron.

4.. Amazonok. Bátor nők harcosok. Ezek a harcias hölgyek nem megijeszteni egy ember.

Válassza ki a törzs, nevezze el a karaktert, és adja meg a város nevét. Most már játszhat!

Fontos megjegyezni, hogy a játék Dragons of Atlantis teljesen ingyenes és mindenki számára elérhető. Érezd bátor harcos, a középkor és meg kell kérni a hatalmat a világ segítségével a Sárkány ...

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more