Könyvjelzők

Dragon Prophet

Alternatív nevek: Dragon Prophet

Game Dragon Próféta egy szisztematikus harc, amely kínál a játékosoknak egy reálisabb játékmenet harc.

Dragon Próféta internetes küld, hogy olyan helyen, ahol sárkányok járják a szárazföldi, tengeri és repül a levegőben.

Próféta Sárkány játék lehetővé teszi a játékosoknak, hogy vegyenek részt a csatában különböző sárkányok. Visszaszerezni a sorrendben a földön a gonosz Black Dragon, aki megszökött fordult.

A Dragon próféta regisztráció a következő:

1. Meg kell találni az oldalon a játék Dragon próféta online.

2.. Az űrlap tetején akkor megjelenik egy gomb, amellyel hozhat létre a játék a Facebook, a szociális háló.

3. Egy másik módja, hogy regisztráljon Ön számára, hogy regisztráljon az oldalon.

4.. A helyszínen az első sorban a regisztrációs űrlapot, adja meg email címét.

5. Ismételt adása e-mail cím a szomszédos cellában.

6. Írja le a jelszót a játék. Használja ezt a kombinációt csak ebben a játékban.

7. Gondolj felhasználónév és írd le.

8. Olvassa pontokat az alábbiakban ismertetett formában. Ha elégedett mindennel jelöld meg őket azáltal, hogy kattintson.

9. Nyomja meg a «Játssz ingyen most».

Lejátszás Dragon próféta Lesz egy Internet böngésző, így akkor nézd meg: csatlakozni az internethez és a számítógéphez telepítve minden böngészőben.

Mielőtt elkezd játszani Dragon próféta játszani, van, hogy megismerjék a funkciók a játék:

1. Dragons mindenhol: egy olyan világban, alakú, mint egy sárkány, több mint 300 egyedi sárkányok járják a földet. Tudsz harcolni, elfog, vonat-és lovagolni őket, hogy használják és fejlesszék egyedi készségek és képességek, és segít az ügyben.

2.. Combat rendszer: Dragon Prophet használ Auto-cél és a kombó-rendszer, hogy a játékosok egy reálisabb játékmenet harc. Ez a rendszer lehetővé teszi a játékosoknak szabályozás szélesebb körű taktikai lehetőségeket, mint a hagyományos MMO.

3. Gyönyörű izgalmas világába: a játékosok utaznak az izgalmas világ tele van csodálatos tájképek. Secrets, a problémák és a lények várnak, hogy milyen, amikor elkezd játszani.

4.. Kiterjedt rendszere Ház: hagyja, hogy a képzelet és gerjeszti a várakozás. A játékosok kapnak teljes ellenőrzést építeni és fejleszteni a város egyedülálló a városban, és végső soron a birodalom.

5. Frontier rendszer: Guild vezetők örvendjetek! Ezzel a nagyszabású építési rendszer, a játékosok a lehetőséget, hogy építsenek a végső királyságot. Folytatása polgáraik és birodalom, akkor alakulnak ki a játék.

Dragon Próféta Online - egy játék, a fantázia, amely nyert egy csomó ember. Csatlakozz az egyiket, és kijön velük egy jó játék, Sárkány próféta.

Prophet of the Dragon viszi a különböző tapasztalatok, hogy fogsz tapasztalni vezető útja során a játék. Regisztrálj és ne maradj eredményeire céljaikat!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more