Könyvjelzők

Drakensang Online bevezetése

Alternatív nevek: Drakensang Online

Drakensang Online - egy ingyenes böngésző alapú fantasy játék, ahol a varázslat és csodák. Ez egy olyan világ, amelyben sok veszély és a különböző lények, ahol a sötét erőkkel, aki megszabgrown az emberiség legősibb ellenségét - DRAGON.

Drakensang Online játék ingyenes, és nem igényel kliens telepítése a játék. Ez kompatibilis minden népszerű böngésző. Mindössze annyit kell elindítani a játékot, ez a Regisztrációs Drakensang Online: ha van egy regisztrált számla a Facebook-on, akkor lehet használni, mint egy íróasztal a játékban, egyszerűen kattintson a banner knobku Facebook, majd engedélyt ad hozzáférést a számla is. Ha ez a számla nem, akkor tegye a következőket: a honlapon kattintson a "Regisztráció" gombra a regisztrációs ablak, amelyben a mezőket kell adnia a nevét (keresztnév), jelszó, e-mail, születési dátum, Bonus Code és jelölje elfogadását feltételek titoktartás. Kattintson a "Register" gombot a Regisztráció a Drakensang Online game over. Lépj be egy új oldalt a helyén kell választani a játék szerver a listáról, játékstílusa (PvE és PvP). PvE-játékos a világ ellen, és a PvP - játékos vs játékos. Ezután nyomja meg a "Start Game", és nyitott egy új oldalt létre a karakter: lehet, hogy a Sárkány Warrior, Mage Circle vagy a Rangers, akkor válassza ki a földre, és a haj növekedését. Rendeljen meg egy nevet, és nyomja meg a "Create" gombra. Minden már lehetséges, hogy kezdődik az első feladat ...

Mint már említettük, a Drakensang Online játék jelenleg három osztály: A mágusok Circle Sárkány harcosok és a Rangers.

Mage Circle - ez az osztály az emberek magas intelligencia és a tudás a mágia. Ők a saját eszencia tűz, a jég és a villám, és javítani erejüket mágikus támadásokat.

Sárkány Warriors - ez az osztály felülmúlhatatlan mestere közelharcban. Köszönhetően düh azok is, képesek alkalmazni készségek különösen hatékony. Tehát minél tovább harcolnak az ellenséggel, annál veszélyesebb vannak.

Pathfinders - tagjai ennek az osztálynak kiváló nyilak. A tervek szerint a távolból célja, hogy gyengítse a kilőtt nyilak a csapda, majd vágjuk a közelharc csoda pengét íj.

A játékot a játékos Drakensang Online, utazás a különböző régiókban (hely) a játék. Ezen a ponton a játék hét régió: Grimmegstoun, Viltvuksshir, Kingshill Slifmor, Shorfolk, Tegansuol és Torstrond. Utazás ezekben a régiókban, a játékos elvégzi a különböző feladatokat kapott az NPC (nem játékos karakter), és a folyamat gyilkos a különböző szörnyek. A jutalom sikeresen küldetést kap tapasztalati pontokat és a készségek javítására. Keresve küldetések mellett tapasztalati pontokat és képességeket, a játékos meg nagyon értékes tárgyakat, amelyek rejtve a különböző helyeken. Fokozatosan, minden új szinten jelenik bonyolultabb feladatokat.

Játék Drakensang Online rendelkezésére áll számos szörnyek élnek a különböző területeken. Tehát játszani a játékot online Drakensang nem fognak unatkozni, csak nincs ideje unatkozni.

A játék erőforrásokat, mint például az arany, az ezüst és a réz. És ott - Inomanty (ez a játék valuta, amely szükség esetén, vásárolja meg a "valódi").

Játssz Drakensang Online is beszélt a fórumon, ami az oldalon.

Általában, a játék tesz jó benyomást. Talán video bemutató, amely megtekinthető a honlapon segít megérteni, és kitalálni, hogyan kell játszani a Drakensang Online.

Minden, ami most már elválasztja a kalandos, akkor Drakensang Online regisztráció!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more