Könyvjelzők

Dragons

Alternatív nevek: Dragons

Online játék Dragons - új, ingyenes böngészős játék, amely vonzó lesz minden szerelmeseinek fantázia. Vegyél részt a játékban Dragons egyszerű és világos mindenki számára, hogy játsszon a Dragons, csak akkor kell használni minden böngésző fut a játék, és töltse ki a szabványos regisztrációs űrlapot. Dragons - játék, mely teljes sebességgel a modern technológia 3D-ben. Ezért, a felület és a kép nagyon színes és minőségi. Ez a menetrend Dragons online játék segít még mélyebbre merüljön a fantasztikus világába tűzokádó lények.

Még mielőtt elhagyja a leveleket regisztráció, válasszon egy felhasználónév és kap a jelszó, akkor a program kérni fogja, hogy melyik oldalon lesz a harcot

• Valor - nyugodtan és ésszerűen harcosok kereskedők

• Sadar - aszketikus harcosok barbárok

Melyik oldalon át, és milyen elvek nyilvánvaló a világ, az online játékok Dragons kell döntenie, hogy a bejegyzés előtt.

A játékot online Sárkányok csak képviselőjeként az emberi faj. A mind a két háborúzó birodalom, két fő faj:

• emberek

• sárkányok

Vannak más karakter - képviselői a kisebb versenyek - láng és a hold elf, minotony és mások, de ők csak akkor járhat el, mint szövetségesei vagy ellenségei.

Dragons - online játék addiktív játékmenetet. Világháború után a konfrontáció és a gonosz erőket az istenek Shaab, balra két faj, akik vágynak a kölcsönös vért. A Nagy Rift - ahol sárkányok, teaming emberekkel foglalkozott a döntő csapást, hogy a gonosz - kialakult kristályok nagy mágikus, hívják őket a Dragon Tears. Dragons Online játék telek lefektetett részletesen, de az nagyon háttértörténete a világ kell olvasni Ádám, mint az intro, hogy nem.

Dragons kínál kezdőknek át bevezető küldetést, hogy minden játékos kap a mentorok, attól függően, hogy a választott birodalom - kék vagy piros Valortsev Sadartsev.

Ha úgy dönt, hogy a játék online oldalán Dragons harcosok kereskedők, a hely lesz a toll háború Akadémia Gaeta, ha, mint küldjön több katonát aszkéták - azt az utat a játékban Dragons Online kezdődik Academy of War Radan.

A szivattyú a hős kell átadni küldetéseket, és harcolni szörnyek és ellenfelek -, mint a semmi újat, de játszani a játékot online Dragons elkezdi, amint a védő az ő mentora.

Az első feladat, hogy keresni és elpusztítani az áruló Marauder Dairy. Befejezése küldetéseket és a győztes harcol, akkor kap nem csak tudást, hanem a hírnév pontokat. A világ Adan szörnyek szabadon mozoghat, tehát, hogy megtámadják az egyiket, akkor ki kell választania, és erősítse meg a szándékaik dupla kattintással. Minden legyőzött szörny hoz tapasztalat és jutalom a hős.

Küzdelem a játék zajlik félautomata üzemmódban. A hős végezhet ütések három különböző állványok:

• védő

• támadó

• mágikus

Lehet gondolni, hogy a taktika a játékban Dragons. Játssz és harcolni érdemes óvatosan - ötvözi állványok, ne felejtsük el, hogy az ellenfél is megváltoztathatja a helyzetüket, és használja a mágia.

Dragons - online játék körökre osztott harcrendszer. Sztrájkok felváltva - először, majd - az ellenség. Annak érdekében, hogy ki a győztes csata, pobespokoytes előre a felszerelés. Speciális tárgyak, mágikus amulettek, és még a fegyvereket is vásárolt a boltban. Ezért ne felejtsük el, hogy nem csak a szivattyú a karakter beállításokat, és figyelemmel kíséri a lőszert.

Természetesen lehet meghódítani a világot Adan a barátokkal - belépés klánok, és fedezze fel a játék térképet Dragons. A regisztráció megnyitja az utat a mesés világ erős és bátor harcosok és színes 3D-s grafika. Nincs szükség arra, hogy különös gondot fordít az úgy érzi, az igazi hős, a világ a sárkányok. Képes és hajlandó játszani minden - biztos, hogy próbálja ki a kezét a fényes világot a sárkányok és a harcosok.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more