Könyvjelzők

dreamdale

Alternatív nevek:
A

Dreamdale egy kaland-RPG farmjáték elemekkel mobil platformokra. Itt van egy gyönyörű 3D-s grafika szokatlan stílusban. Jó a szinkronjáték, jó a zene.

A játék merőben eltér a megszokott farms játéktól, bár ebben hasonló feladatokat kell ellátni.

  • Elpusztítsd ellenségek tömegeit, miközben megtisztítod a játék világát
  • Szerezzen be fát és követ az építkezéshez
  • Építmény ellenőrzött területen, házak, raktárak és gyárak
  • Területek meghatározása a szántók számára, művelése és elvetése
  • Horgászni ennivalóért
  • Keress hasonló gondolkodású embereket, akik hajlandóak segíteni neked

Mint látható, minden sokkal bonyolultabb, mint a szokásos farmokon. Szerencsére a fejlesztők gondoskodtak arról, hogy a játékot érthető, de rövid útmutatóval látják el.

A fő jellemző az, hogy a karaktered elsősorban harcos, és csak azután farmer.

A térképen járva találkozhatsz itt-ott véletlenszerűen elhelyezett nyereményládákkal. A benne lévő érméket különböző mennyiségben gyűjtve sok hasznos dolgot vásárolhat, ha később felkeresi az üzletet.

Eleve csak egy fegyver áll rendelkezésre, ez egy fejsze. Ahogy haladsz, lehetőséget kapsz arra, hogy jelentősen bővítsd az arzenálodat.

Teljesítsd a küldetéseket a tapasztalatszerzés érdekében. Ahogy a karaktered szintje feljebb lépsz, válaszd ki, mely paramétereket szeretnéd javítani a továbblépéshez.

Sok kaland vár rád, miközben játszol a Dreamdale-lel. Utazás hajón, vonaton és akár helikopteren is. Bányákat ásni, halászni, kereskedni, sertést tenyészteni. Érezze magát egy igazi mesehősnek, mert a játékvilágban van helye a varázslatnak. Még néhány mágikus képességet is elsajátíthat, ha akarja.

A gazdaság felállításakor nagyon fontos, hogy legyen egy hely az összes készlet és erőforrás tárolására. Építsen elég raktárt és istállót. Valójában ezek a legfontosabb épületek a játékban, amelyek kiemelkedően fontosak. Csak ha elegendő tárhely áll rendelkezésre, akkor kezdhet el minden mást építeni.

Ön dönti el, hogyan fog kinézni a farm, tetszés szerint rendezze el az épületeket és a mezőket. Így akár szavakat is alkothatsz.

Játssz minden nap, és nyerj napi és heti bejelentkezési nyereményeket.

Vegyél részt a szezonális ünnepeken versenyeken, ahol nagylelkű díjakat és ajándékokat nyerhetsz.

A játékon belüli bolt egy kicsit megkönnyíti a játékon belüli életedet. Vásárold meg a hiányzó erőforrásokat, felszereléseket vagy dekorelemeket játékon belüli valutával vagy valódi pénzzel. Vásárolni nem szükséges, de ha tetszik a játék, akkor így fogsz köszönetet mondani a készítőinek.

A frissítésekkel a játék tartalommal, új érdekes helyszínekkel és feladatokkal bővül, amelyek nem hagyják unatkozni.

A

Dreamdale ingyenesen letölthető Android rendszeren az oldalon található hivatkozásra kattintva.

Telepítsd azonnal a játékot, és kezdd el megtisztítani a gonoszt és szépíteni a varázslatos világot!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more