Könyvjelzők

Dreamfields

Alternatív nevek:

Game Dreamfields - egyike a Plinga Play játékainak aranyos sorozatának. Természetesen több álomterületet is terveztek a fiatal képviselőknek, geymerskogo osztály, de a felnőtt játékosok megcsodálhatják ezt az aranyos és jóindulatú játékot. A Dreamfields online néha a Facebookon vagy a Twitter oldalon sok alkalmazásra emlékeztet. Reálisabb elképzelni, hogy mit várhat el a játéktól, próbálhatja meg a tesztelését az engedélyezéshez szükséges űrlap alján található "Próbálja" gombra kattintva. By the way, a játékterv nyelvét a hagyományos angolról érthetőbbé válhatjuk honfitársainknak. zászló) és változtassa meg oroszra.

A játék teljesebb verziójának megtekintéséhez regisztrálnia kell. Tehát pontosan a Dreamfields ellenőrzése, mint sok más online játék, kötelező. A regisztrált felhasználók több játék opciót és bónuszt kaphatnak.

1. A regisztrációs folyamat megkezdéséhez ki kell töltenie egy űrlapot, amely közvetlenül a játék képernyő közepén található.

1.000.002.

1.000.003. Ha még mindig inkább a hagyományos regisztrációs módszereket részesíti előnyben, az űrlap felső mezője, az E-mail, az e-mail címét adja meg.

4. A következő sorban adja meg a személyes fiókjába történő bejelentkezéshez szükséges jelszót. Próbáld meg többé-kevésbé nehezen kiválasztani a játékot. A Dreamfields biztonságos volt, és fiókodat el lehetett csapkodni.

1.000.005. A "Felhasználónév" sorban adja meg a becenevét, így a játék során hozzáférhet a rendszerhez.

1.000.006. A játék feltételeinek elfogadásához jelölje be a megfelelő sort.

1.000.007. Ha úgy dönt, hogy feliratkozik az adminisztrációs levelezésre, hacsak nem szeretne üzeneteket fogadni, hagyja üresen a helyet.

1.000.008. Minden mező kitöltve van? Kattintson a zöld "Regisztráció" gombra.

Ha a Dreamfields játékban van a Facebook fiókjában, akkor a lista megmutatja barátaidnak, akik szintén telepítettek és játszottak a Dreamfield-eket.

A játékrendszer mindig egyre több feladatot és küldetést kínál Önnek, amelyek nem fognak unatkozni. A feladatok végrehajtása javasolt rendszer, bónuszpontokat kaphat. És ez a játék szeretetteljesen nem hagyja bárki közömbösnek

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more