Könyvjelzők

Más világban: Elemental War

Alternatív nevek: Más világ, más világ

Mellett a legenda, és lefordítani az eredeti szerepjáték online játék Más világok: War of the Elements kínál harcolni a megváltás a világegyetem és az élet Ondel Crystal, akit szeretné, hogy birtokba képviselői a sötét oldalon a világ - a nagyon gonosz, testesítette meg a négy elem négy ijesztő szörnyek. Más világok a játék: Elemental War Online jellemzi kombinációja fantázia grafikus gótikus elemekkel, ami a légkör és képek néhány speciális "zloveschnost." Ami a játék mechanika és a játékmenet általában, akkor te vagy az eredeti harcrendszer, a játékosok harcot párbajok és csaták osztályok közötti, izgalmas küldetések és a sok megjelenítést ebből a csodálatos és kiszámíthatatlan világban. De kezdjük az elején.

Kezdjük a minimális rendszerkövetelmények szükségesek, amelyek a játék Más világok: Elemental War online. Tehát

Megengedhető operációs rendszerek - Windows 2000/XP, Vista X32 / 7

Pentium processzor, 1 GGts

128 MB RAM

Stabil internet kapcsolat.

Játék többi világban: Elemental War online működik minden böngészőben, de még mindig a fejlesztők javasoljuk a Mozilla Firefox.

Regisztráció Más világok a játékban: War of the elemek - olyan folyamat, amely elveszi tőled kényszeríteni egy pár percig. Gyere ofsayta játékok töltse egyszerű formák - címre (aktuális) Jelszó és biztonsági kérdés (abban az esetben, hogy problémák vannak a hirtelen belépés venni). Regisztráció többi világban: Elemental War folytatódik aktiválása után a linkre a levelezési cím.

Tehát, ha a más világban: Elemental War Online regisztráció sikeresen aktivált, ideje lépni a következő lépés - a létrehozása a karaktert. Először az, hogy mely elemek

Védelmet nyújt a karaktert, és ebből következően a szörnyek, amelyek harcba az elemekkel. Ezen kívül, a többi világban: Elemental War online játék, ahol négy osztály karakterek: Barbár, Monk, Mystic, Kereső. Kiindulási jellemzők Varvara, amelynek célja okoznak több kárt Guardian - a védelmi, Monk - gyógyító és Rejtély - a manipuláció az energia ellenfél. Képviselői minden osztály négy fő (és univerzális) paraméter: energia, erő, Recycle, a szükséges szintet.

Mi vár azokra, akik jönnek játszani a játékot online Más világok: War of the Elements? Természetesen a fő cél -, hogy megvédjék a természeti Ondel Crystal "szörnyek", de ezzel együtt, hogy vársz hihetetlen kalandok és harcok a játékosok, akik védeni más elemeket. Csaták zajlanak olyan helyen bármely pontján a térképen többi világban. Minden, amire szükség van annak érdekében, hogy harcot az ellenséggel a sznob - köteles előzetes alkalmazás a harcot. Ezen kívül egy-egy csata, mint a többi világban: Elemental War játék, és harcolni a nagy léptékű - a csata a rendelkezésre álló osztályok és klánok képviselő minden elemében. De néha nem kell harcolni - a diplomáciai taktika sokkal hatékonyabb, mint a véres háborúk, ha a helyes megközelítés, hogy a választás a szövetségesek, és hozzon létre egy jövedelmező szövetség velük.

Amellett, hogy a fejlesztés a katonai pálya, a játékosok is rendelkezésre állnak (az ötödik szint) és békésebb tevékenységek, mint a kézműves, pl. Remeslenecheskih négy szakmák - Fisherman, Travnik, Harvester és Prospector. Minden szakmának megvannak a maga előnyei és hozza mindenféle bónuszokat. Amellett, katonai karrierjét és kézműves vonzza játékosok játszanak a többi világban: Elemental War lehetőséget, hogy találkozzon a második felében, és hozzanak létre személyes élet, amíg a házasság. És általában, nem csak leírni, így jobb, ha megy játszani, és hogy a saját benyomásom a játék Más világok: A háború az elemek.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more