Könyvjelzők

DSF Csillagflotta

Alternatív nevek: DSF E92

DSF Csillagflotta: egy pillantás a jövőre

. Ma a kozmosz sok titkot rejt, és nem tudjuk, hogy van-e életünk más bolygókon kívül. Az idegenek rettegnek, akik gyakran agresszív rabszolgákként képviselik őket. De talán, ha vannak más civilizációk, nem mindegyik veszélyes. Ki tudja, mi fog a jövőben az emberiséghez. Amit nyitottnak találtak, és milyen hosszú távú utazással lehet kereskedni aranyos humanoidokkal, tartózkodjon másokkal való kapcsolatfelvételektől és őszintén vitatkozik a harmadikval. DSF böngésző többjátékos Csillagflotta játszik ebben a témakörben, felajánlva, hogy a kormány élén áll:

 • Linkora
 • Hajósok
 • Cornets
 • Harcos
 • Fregata
 • Flagman

We várunk egy tér-odyssey-t, a csillagok hideg fényének fenséges tájait, példátlan kalandokat, veszélyes csatákat, kutatást és a jövő technológiájának tanulmányozását. Indítsa el a DSF Csillagflotta játékát, és hagyja, hogy a kozmosz eljusson Önhöz.

Mivel kezdődik a kaland?

Ahogy elfogadják az MMORPG játékokban, a DSF Star Flotta először regisztrálja vagy belép a szociális hálózati szolgáltatásba. Ezután válassza ki a kiszolgálót, majd hozzon létre egy hős, kiválasztja a nemet, és hozzárendel egy nevet. Most a legérdekesebb találkozó egy asszisztenssel, aki szorgalmasan bemutatja Önt minden eseményre, segít kezelni a menedzsmentet, és felajánlja az első képzési feladatok elvégzését.

Novice nagyon hasznos a javasolt küldetések teljesítéséhez. Ez nemcsak a bázis munkájának gyors kezelését fogja segíteni, hanem a források további fejlesztéséhez is hozzá fog járulni. A misszió befejezése után az asszisztens visszalép, és időnként csak hasznos tippekre vagy feladatokra emlékeztet. További fejlesztés, amit maga csinál, tanulmányozva a számos ágat.

 • A források visszaállítása
 • Épületek és hajók építése
 • Fejleszteni kell egy bolygót és egy
 • -os állomást
 • Arany
 • tárolása
 • Adja meg a védelmet
 • Adók gyűjtése

Ha van hajó, szükség van üzemanyagra és pilótákra, és vásárolják meg őket a küldetések során bányászott aranyra. Van egy másik pénznem, gyémánt, de valódi pénzért kaphatod őket. De akkor jelentősen felgyorsíthatja saját fejlődését.

A conqueror

első lépése

Azért, hogy biztonságosan lehessen állni, meg akarom hajózni a fejlesztőknek, és nagyon köszönöm. Mindaddig, amíg nem távolítja el a zárat, és nem hagyja, hogy a többi résztvevő húzza be a háborúba, senki sem tudja ezt megtenni. Míg a katonai akciók tilalma érvényes, élvezheti a gazdaságot és az építőipart, a bányák fejlesztését, a fémek felhalmozását és a szükséges elemek előállítását. Minden épület csatlakozik, és javítani kell az új lehetőségek eléréséhez.

A

V DSF E92 flotta nagyobb figyelmet fordít a csatára való felkészülésre, mint a részvételre. Béreljen kapitányokat és hajókat építsen, majd küldje el őket a konfliktus helyére, hogy megnézze, mi történik.

Radars segít észlelni az idegenek megközelítését riasztással, és minél magasabb a szivattyúzásuk szintje, annál pontosabb lesz a leolvasás. A hajóknak is folyamatos fejlesztésekre van szükségük, és további páncélzattal, fegyverekkel, és a támadási és védelmi képességek növelésével is felszerelhetjük őket.

. Ismeretes, hogy az embernek nehéz a legveszélyesebb ellenséget elrontani, és ennek érdekében az Alnsa létrejön. A csatlakozáshoz be kell nyújtania egy kérelmet, és ha elfogadja, akkor olyan szövetségeseket talál, akik segítenek erőforrásokkal és katonai erővel, ha egy erős ellenfélkel találkozunk.

A

szövetség feladatokat is ad ki, és csak a résztvevők nyithatják meg őket, de naponta csak 2-et lehet teljesíteni. A siker érdekében érmet kapnak, amely növeli a kapitányok rangját.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more