Könyvjelzők

Spirit of the Dragon

Alternatív nevek: Dragon Spirit, ddgame

Online Game Dragon Spirit - böngészős játék az új generáció. Itt minden a tevékenység zajlik egy varázslatos világ Sherus. Game fejlesztők - a cég szellemi játékok - létrehozott egy remekmű!

Self-regisztráció a játékban Dragon Spirit elérhető lesz nyílt béta fázisban közelebb esik. De a hivatalos honlapon lehet benyújtani a kérelmet, hogy vegyenek részt a zárt béta teszt, majd kap egy esélyt, hogy játsszon a szellem a Sárkány most.

In-Game Dragon Spirit internetes megvannak a maga sajátosságai. Először is, ez a mese világában igazán lenyűgöző festői szépsége: látod hófödte hegyek Sherusa, buja zöld erdők ... De fantasztikus grafikával játék világában - ez még nem minden! A második - alaposan kutatott játék, reteszelés, parancs és az egyetlen harcol. Ezen felül, akkor lehetősége van arra, hogy: találkozzon a gonosz főnökök és több száz gonosz szörnyek, látogasson el a veszélyes Dungeons, harc a véres arénában a dinamikus PvP és PvE csaták, megtalálja a tárgyak szétszórva a világban. De, persze, a fő jellemzője a játék egyedi és legendás hívás a sárkány a csatatéren.

Feltűnő egyedi zár. Ebben a játékban, a vár - a szív, a játékosok és a helyét a harci stratégiák. Önnek lehetősége van arra, hogy csatlakozzon az egyik a zárak, továbbá, lesz király. Együtt a többi játékossal, akkor fokozatosan fejleszteni a várat: koca és a betakarítás, kivonat kő, kutatást végez, és a vonat a csapatok. Mert az ő hozzájárulása a fejlesztési kapsz címek és rangok. Minél jobban csinálni, annál gyorsabb az palota lesz a központja a királyságot.

Játszható online játék Dragon Spirit felpattanás. Az egész játék alapja az inkrementális rendszer egyik egy csaták és csoportban.

Itt vannak a különböző fajok

• Emberek

• Elves

• Orcs

• Forsaken

Az is lehetséges, a játék Sárkány Szellem, akkor válassza ki az egyik karakter osztályok:

• gyógyítók

• Knights

• Magee

• Thieves

• papok

• Hunters

• Warriors

A játék mindenféle taktikai csaták és fegyverek, sok a tárgyak és a speciális funkciók, amely lehetővé teszi, hogy úgy érzi, az egész dinamikáját a harcot.

Az egyszeri PvP és PvE harc, és létrehozhat egy csoportot, és nézni a csatát a képernyőn társaik és ellenségei, az összes fellépésük egy csatában arénában.

Group csaták - ez a jellemzője a Dragon Spirit.

A csapat csaták rendelkezik a rendszer: összeszedte az öt társa, értékeli a képességek és kapacitások mindegyikük, ki kell választani a méltó ellenfél. Ezt a taktikát, akkor közelebb kerülhet a győzelmet is.

Fontos szerepe és helye a csata, mivel a megfelelő elhelyezése a játékos az arénában függ a győzelem: lehet választani egy kilenc javasolt területek.

Ezek a helyek formájában szobák egymást követő csaták a leggonoszabb lények. A csata után adja át a következő szintre a komplexitás.

Játszható online játék Dragon Spirit érdekes lesz, és nagy szerelmesei vándorol át titokzatos Dungeons keresve kincs. Úgy tervezték, hogy ezt a speciális "zónákat" is játszott napján tízszer.

Is, akkor kap jutalmat. Amikor az utolsó díj, szükség lesz a harcot a "vezér". Solo alig lehet kezelni. És ez a kritikus időben lehet igénybe venni a segítségét a nagy sárkány, amely elérhető a csatatéren. Ezek a fenséges és erős lények mindig készen áll, hogy segítsen játékosok.

Online játék Dragon Spirit számos speciális funkcióval, amelyek közül az egyik a teremtés tárgyak, kiváló minőségű fegyverek és tárgyak. Ha azt szeretné, hogy emelje fel a szintet, akkor részt vesz a végrehajtásában küldetés a játék, amely több száz, vagy részt vesznek a csatában.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more