Könyvjelzők

Dune Spice Wars

Alternatív nevek:

Dune: Spice Wars valós idejű stratégia, de nem egészen a szokásos. A benne lévő események meglehetősen lassan bontakoznak ki, ezért bizonyos mértékig hasonló lehet egy lépésről lépésre. De jelenleg a játék korai hozzáférésben van, és a teljes kiadás idejére ez megváltozhat. A játék grafikája jó, de a zenei rendezés kissé befejezetlennek tűnik, de ezt a kiadás mindenképpen javítani fogja.

A játékban az Arrakis bolygón zajló hatalomért folytatott harcot találod, amely minden Dune-rajongó számára ismerős. Városokat kell építeni, fűszereket kivonni, háborúkat vívni.

Mielőtt játszol a Dune: Spice Wars játékkal – válassz egy frakciót. Jelenleg négy frakció érhető el, de a fejlesztők azt ígérik, hogy a frissítésekben növelik a számukat.

A következő frakciók már elérhetőek:

  • Atreides
  • Harkonens
  • Csempészek
  • szabadok

Mindegyik megközelítőleg egyenlő képességekkel, de mindegyiknek megvan a maga sajátossága. A Harkonenek gyengébbnek tűnnek, mint mások, de mire ezt a szöveget olvassa, a fejlesztők már elvégezték a szükséges változtatásokat.

A fűszer a bolygó fő erőforrása. Értékes, mert hosszú élettartamot biztosít azoknak, akik étellel fogyasztják. Az űrnavigátorok számára is szükséges. Ezenkívül vallási szertartásokon is használják. De a játékban ez csak egy erőforrás, amit a császár által meghatározott áron lehet havi szinten eladni. Döntse el, hogy mennyit ad el, és mennyit hagy a raktárban, de érdemes figyelembe venni, hogy jelenleg az ár emelkedett vagy csökkent.

A játék megkezdésekor rendelkezésedre áll egy város Arrakis sivatagában. Ezután használja az ornitoptereket a terület felderítésére. Ezután folytassa a fűszerek kitermelését, és nem csak ő.

A vízellátásról és az alapanyagok kitermeléséről is gondoskodni kell egy speciális, nagyon tartós műanyag-hez, ami építőanyagként szolgál a játékban.

Létezik olyan jelenség is, mint az adózás. Adót kell fizetni és lehetőleg időben, különben megtudod milyen a birodalmi gárda.

A sivatagban haladva ne veszítse el éberségét a Shaihuludok óriás homokférgei miatt. Vigyázzon, mert lenyelhetik a szállítóeszközt vagy az egységet.

A sivatagban nem minden település tartozik az Ön vagy valamelyik riválisa tulajdonába, vannak kis települések is, amelyeket sitch-nek hívnak. Ilyen helyeken élnek semleges szabadok, akik ennek a bolygónak az eredeti lakói. Kereskedhet velük, vagy figyelmen kívül hagyhatja őket. A katonai zsákmány szempontjából ezek nem különösebben érdekesek.

Háromféleképpen lehet megnyerni a játékot.

  1. A katonaság számára a legkönnyebb, bár nem a legkönnyebb elfoglalni az összes várost és legyőzni a riválisokat.
  2. Diplomáciai úton, de néha különféle cselszövésekkel, sőt kémkedéssel Arrakis kormányzójának kinevezése érdekében.
  3. Miután elegendő számú hegemóniapontot gyűjtött össze, valószínűleg a fejlesztők így nevezték a hírnevet.
A

Dune: Spice Wars ingyenes letöltése PC-re sajnos nem fog működni. De a játék megvásárolható a Steam játékportálon, különösen azért, mert a játék korai hozzáférése óta csökkentették az árat.

Ha a Dune univerzum rajongója vagy, egy új játék megjelenését nem szabad kihagyni. Töltsd le a játékot, és már most elmerülhetsz egy ismerős világban!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more