Könyvjelzők

Dungeon Defenders 2

Alternatív nevek: Dungeon Defenders 2

Játék Dungeon Defenders 2 - Ingyenes multiplayer stratégia szerepjáték játék egy harmadik személy. Ez a folytatás volt ideje, hogy visszanyerje a projekt felhasználók Dungeon Defenders, mely a fejlesztők meglehetősen sikeresen átkelt "torony" RPG. Ne tévesszük össze te karikatúra rajz, és bizonyos szempontból túl telített színeket. 3D-s grafikus képformátum, a feladatok összetettek, gazdag játék azt mutatja, hogy Dungeon Defenders 2 játék lesz érdekes, hogy a felnőttek. A játék célja nem a punkok, és érdekel, hogy nem szégyen a különböző felhasználói csoportok. Mindenki találják magukat egy fantasy világban sok vonzó dolog, hogy csábító, és újra és újra, hogy a játék. Meg fogja találni magát a varázslatos föld nevű Etheria. Meg kell menteni őt a gonosz erők értékeket. Különböző típusú gonosz goblinok és Orgov lesz a lába alatt. Elpusztítani őket - becsületbeli kérdés. Ne várja meg a könnyű győzelem, az ellenség erős és veszélyes! De aztán, hogy nem született tegnap - minden rendben van, ha lesz erőfeszítéseiket!

Ebben az időben, egy új játék a színpadon a PTA. Szükséged lesz 2 Dungeon Defenders regisztrálj, hogy képes legyen részt venni a tesztelésben. A hivatalos oldalon meg kell adnia e-mail címét. Ha az alkalmazás feldolgozása, a közigazgatás küld a gombot, hogy aktiválja fiókját, és akkor Alvilág Defenders 2 letöltés. Beta meghívást kaphat bárki. Főoldal türelemmel kell várni a sorban. By the way, akkor majd kifejezhetik kívánságaikat, hogy a fejlesztők megpróbálják figyelembe venni a további javítása a termék.

Listája a minimális rendszerkövetelmények, nem haladja meg a szükséges paramétereket játszanak Alvilág Defenders . A számítógépnek meg kell felelnie a konfigurációban: operációs rendszer Windows XP/Vista/7; processzor Intel Core 2 Duo @ 1. 8 Ghz / AMD Athlon 64 X 2 3800 +, grafikus kártya nVidia GeForce 6600 / ATI Radeon X1300 (video RAM 256 MB), kompatibilis a DirectX 9. 0C hangkártya, 2 GB szabad hely a merevlemezen és az 1. 5 Gb RAM-mal. De ez még mindig az előzetes feltételezéseket. Teljes lista rendszerkövetelmények lesz ismert, közelebb az időben a dob játékok. Most stúdió Trendy Entertainment dolgozik, hogy a játék DD 2 állt rendelkezésre a platformok PC, Mac, iOS, Android.

Mi a különbség a folytatása az eredeti? Az a tény, hogy a játék Alvilág Defenders II büszkélkedhet ilyen frissítést módok, mint a kooperatív és versenyképes. A kooperatív módban hozzá több tornyok és a bányászat, valamint egyéb érdekes funkciók terveznek, például a kiterjesztett történet és a 24. játékos. Versenyképes multiplayer mód, és a célja a műfaj MOBA. A játékosok versenyeznek a csapatok 5 fő. Feladat: védi a torony az ellenség.

Tehát, ha elkezd játszani DD 2, és, természetesen, érdekes, hogy megismerjék a termék tulajdonságait. Ez egy olyan világ, ahol vannak hősök, kozmetikumok, háziállatok, in-game világ egyetlen valuta, egy olyan világban, ahol ki lehet választani a leginkább megfelelő osztályú világban, ahol várható egy felejthetetlen csatát a gonosz szörnyek. Használhatja a nagy fegyverarzenál és varázslatok, hogy hatékonyan kezelje az ellenséggel. Amellett, hogy a lehetőséget, hogy építsenek védekező erődítmények. Akár egy harcos, egy varázsló, egy buddhista szerzetes vagy elf vadász -, hogy minden esélye, hogy elő a kívánt. Természetesen, minden karakter a saját képességeit, de arra törekszünk, hogy fejleszteni muszáj minden esetben. Folytatása tervezés magasságban, és csak egy szép idő, a társadalomban, mint a szerencsejáték, mint a játékosok. Remélhetőleg, a várakozásokat, nem fog csalódni! Sok szerencsét!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more