Könyvjelzők

DV8

Alternatív nevek: DV8

Stratégiai jön a jövő játék DV8. Ez majd úgy érzi, a jövő harcos, harc a békéért, a jóság, az emberiség. A földön volt egy nagyváros - Whitespire. A világ a feje tetejére állt, és most az erőszak, a gonosz, a lopás - minden a törvény által megengedett. Azok, akik még továbbra is ellenáll az új rendszer, az úgynevezett küldjön egy linket, ahol valaki elromlik, és adja fel, és valaki folytatja a háborút, és igyekszik mindent megtenni, hogy visszatérjen a normális életbe! Hogy az egyik alkotások Developer Plinga Play, DV8 Online készült legjobb hagyományait a vállalat. Jó grafika, szórakoztató játékmenet, izgalmas történetet - a legfontosabb dolog, amit minden rajongó az online játékok. Természetesen, nagyobb mértékben, ez a játék célja a fiatalabb generáció a játékosok, de a felnőttek már többször láttam.

Ha ezt legalább egyszer már játszott a játék Plinga, indul a projekt számlát, akkor siess, hogy legyen szíves - a regisztrációs folyamat lesz a lehető legkisebbre csökkenteni. Pontosabban az Ön regisztrációs folyamat volt idő, amikor regisztrált a rendszerben, az első alkalommal, most egyszerűen jelentkezzen be és kezdj el játszani. Ha Ön kezdő, akkor készüljön fel arra, hogy az Ön számára, hogy DV8 regisztráció szükséges, de a jövőben képes lesz arra, hogy jelentkezzen be minden Plinga játék alatt ezeket az adatokat.

1. Pont a közepén a játék képernyőjén előtted egy formája a regisztráció. Annak ellenére, hogy a vadgazdálkodás nem alkalmas az orosz játékosok érteni mindent nagyon egyszerű.

2.. A rendszer lehetővé kell tenni regisztrálni a számla a Facebookra.

3. Ha inkább a hagyományos év - a felső sorban az úgynevezett "E-mail cím» adja meg e-mail fiókkal.

4.. Ezután a "Jelszó» nyilván a saját egyedi jelszót. Próbáld meg, hogy a jelszó, hogy talán biztonságosan védi a fiókot a hacker, és nyugodtan játszani a játékot DV8.

5. A sorban "Felhasználói» meg kell adnia a felhasználónevet, amely szeretné használni a játékban, a jövőben használni a legtöbb játék, kivéve, ha tovább lehetne adni neveket karakterek.

6. Ez a rendszer nem kétséges, a jóságát a szándékai, és biztos volt benne, hogy a játék ad hozzáférést egy valós személy, és nem a bot, akkor vállalja, hogy elfogadja a szabályokat, és üzletszabályzat, különben nem lesz képes játszani DV8.

7. Ha azt szeretné, hogy akkor fizessen egy e-mail hírlevél a rendszer kullancs "Elfogadom a feltételeket ...", ha nem, akkor hagyja ki a vonalat.

8. A töltés, nyomja meg a "nyilvántartás".

Ez egy érdekes és izgalmas játék, amely segít át a szabadidejét. Játssz ingyen DV8 lehet bárki. Tehát regisztrál, játék, menj be a játék minden nap, és kap bónuszokat a rendszert, miután öt napon belül. Ebben a játékban, akkor növeli a social network barátai vagy új ismeretségeket társadalom Plinga. Siess, szüksége van egy harcos az igazságosság

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more