Könyvjelzők

A két torony

Alternatív nevek: 2Towers

The Two Towers Online - egy böngészős online játék (MMORPG) egy új típusú, ahol az uralkodó helyesen választott taktika és a csapatszellem. Már csak összehangolt csapatjáték és a helyesen kiválasztott taktika lehetővé teszi, hogy megnyerjük a csatát. Online Játék A két torony elérhető bármely böngészővel.

Annak érdekében, hogy kezdj el játszani a játékot online A két torony, nem kell bonyolult Join The Two Towers: a honlapon kattintson a "Regisztráció" gombra, megnyílik egy új oldal, ahol a regisztrációs mezőbe írja be a nevét (login) dönt, hogy a padló és Saugus a szabályok a játék. Ezután menj a következő oldalra, válassza az osztály 6 ajánlatok: Builder, Archer, Mage, Priest, Ballista és a bennszülöttek. Ha egy karakter az, ami nem tetszik a játék során, akkor lehet változtatni, és továbbra is a játék a két torony.

Kiválasztása után egy karaktert, megnyitja a menüt, a "profil", akkor láthatjuk a tendencia, a karakter, uo meg az e-mail, jelszó, és válassza ki a neme a avatar. Nos, ez alapvetően mindent a játék Register két torony elkészült, és most, miután az összes beállítást lehet játszani a játékot online Two Towers.

Kezdetben a karakter meghívást kapnak, hogy végre először Quest feladat, amit kap jutalmat in-game pénznemben. Ebben a szakaszban a küldetés feladatok -13 darab.

Játék Two Towers rendelkezik online játék valuta - arany, ezüst és gyöngy. Pearls lehet vásárolni valódi pénzt, aranyat és ezüstöt szerzett a játékban módon.

Mert ez a valuta a szaküzletekben, meg lehet vásárolni a különböző fegyverek és lőszerek (minden karakter a saját), italt és a rúnák.

Mindegyik karakter van esélye, hogy megvásárolja a status (térítés ellenében): Mester, The Bounty Hunter, Warrior, boltos, Scout, álruhában, Freeze csík, bankár és a kikiáltó. Különben állapot, karakterek hétféle jellemzők: támadás, védekezés, Luck, Agility, a szorgalom, a kapzsiság és az értelem. És ezek a képességek: Mágikus csapást Stoneskin, lassabb, Blessing, Anathema, kezelés, erős leadott fal Shield.

Online játék Two Towers kínál egy batch képességek, hanem egy bizonyos mennyiségű játék valuta: Tag, földbirtokos és kereskedő.

Befejezése után minden szinten a játékot, a karakter kap egy ingyenes pohár jellemzők, amelyeket meg kell elosztani paraméterei között a hős.

The Two Towers Online többféle típusú csaták: Aréna Csaták és Harc a kezdők számára. És azt is, ez a fajta harc, mint "Invasion" - ez ellen harcol szörnyek (3x7, 7x7), ahol a győzelem nagyvonalúan jutalmazták.

In The Two Towers, akkor játszani Tyr (itt lehet felfedezni a különböző készségek, harcolni szörnyek, próbálkozzon más lőszer és egy kis pénzt).

Azoknak, akik kedvelik a parancsot, és koordinálta a játék, van egy lehetőség, hogy csatlakozzon a klán. Vagy létrehozhat saját. A játékot online két torony áll klán, így képes lesz kezelni a kérdések merülnek fel az a játék során, másokkal együtt.

Megy felfelé a ranglétrán ebben a játékban, akkor javíthatja a játék címe a szokásos, hogy a marsall. De ez még nem a vég, ha mindent megtesz lehet elérni a rangot Guardian erőd, szinte tetején a játék fejlődését. De a végső cél minden játékos a játék, nem a birtokában az arany és várak, és vásárolni saját szigetet (négyféle szigetek: Little Island, Little Island, Middle Island és a Big Island), és végül kap a címet Guardian a sziget.

Tehát a következtetés E felülvizsgálat, szeretném felvenni a következő: A játékban számos érdekes funkciók, helyszínek, épületek és árnyalatok a játék, a The Two Towers online játék a "volume", és ez áll a sok sziget. Ezért ahelyett, hogy mindezt egy rövid áttekintés nem lehetséges. A legjobb megoldás, hogy tárja fel az egész játék, ez a játék Join The Two Towers, amely fog játszani a két torony tanulmányozzák belülről. Készen áll a kaland? Két torony ellenőrizze vár rád!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more