Könyvjelzők

Haldokló fény 2

Alternatív nevek:
A

Dying Light 2 nagyon érdekes és határozottan az egyik leglátványosabb RPG jelenleg. A játék kiváló grafikával rendelkezik, a világ elképesztően részletes. A zene úgy van megválasztva, hogy megfeleljen a képernyőn zajló eseményeknek, a hangjáték kiváló. Sokan várták a meccset, és a vártnál tovább kellett várniuk. Különféle okok miatt változtak a forgatókönyvírók és a fejlesztőstúdiók.

A játékban meg kell mentened a világot egy vírustól, amely zombikká változtatja a lakosságot. Miután hatalmas erőfeszítéseket tettek a populáció első ízben történő gyógyítására a fertőzéstől, a kórokozó összes mintáját megsemmisítették. A katonaság azonban úgy döntött, hogy néhány mintát hagynak a laboratóriumukban, és megvizsgálják azokat, hogy biológiai fegyvereket fejlesszenek ki. Egy szerencsétlen egybeesés folytán a vírus kiszabadult, és sikerült elpusztítania a bolygó szinte teljes lakosságát. A túlélők az egyetlen városban élnek, ahol minden területet elfoglalnak a zombik. A külvilágban túlélni tudó emberek egy részét zarándokoknak nevezik, és a társadalomban nem mindenki bánik jól az ilyen karakterekkel. Az ellenségeskedés legvalószínűbb oka az irigység. De a nyíltan elutasító hozzáállás ritkán mutatkozik meg, mivel minden zarándok nagyon fejlett harci képességekkel és kellő erővel rendelkezik.

A város minden lakója kivétel nélkül speciális, betegségek megelőzésére szolgáló karkötőt visel.

A sztori küldetéseken kívül további küldetések is vannak a játékban, ezeket ne hanyagold el, később megtudod miért.

A játék az város falain belül játszódik, ez hatalmas teret ad a parkour készségek alkalmazásának, sőt, találkozni fogsz ennek a gyorsított mozgásmódnak az alapítójával, David Bell-lel is. Mindez nagyban hozzájárul a játék szórakoztatásához.

A város többszintű és nagyon szép.

A karaktered számos fegyverrel felvértezhető.

Elérhető:

  • íjak
  • Axes
  • Klubok
  • Számszeríjak
  • Kardok
  • Batons
A

Fegyverek egyszerűek lehetnek, de találhatsz néhány igazán legendás tárgyat is. Ezenkívül bármelyik elem támogatja a módosítást. Ezzel tűz- vagy sokkkárosodást okozhat.

A harcrendszer változatos, és még a parkour elemeinek használatát is lehetővé teszi. De a magasságok eléréséhez jól kell pumpálni a karaktert, a legelején keveset tud, és a játék még unalmasnak is tűnhet. Szivattyúzásra szolgál, és további feladatokat kell végrehajtania. Így sokkal gyorsabban éri el a sikert mind csatában, mind parkourban. Nem fogod tudni megnyitni az összes készséget, ha egyszerűen végignézed a történetet. Szánjon rá időt, és szánjon egy kis időt a játék elején, hogy elsajátítsa legalább a minimális készségeket, mielőtt továbblép.

Míg a városban mozgol vagy harcolsz, tartsd szemmel az állóképességed. hatalmi akciókra és sztrájkra költik. Valahol lógva nem tudja nyomon követni ezt a paramétert, és nagy magasságból esik le, ami a hős halálához vezet.

Dying Light 2 letöltés ingyen PC-re, sajnos nem fog működni. A játékot megvásárolhatja a Steam platformon vagy a hivatalos weboldalon.

Kezdj el játszani, ne hagyd, hogy a zombik legyőzzék a bolygó utolsó városának lakosságát!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more