Könyvjelzők

Eador. Lord of the Worlds

Alternatív nevek: Eador. Lord of the Worlds

Eador Lord of the Worlds Online - addiktív körökre osztott fantasy stratégiai játék elemek RPG . Keresztül a közös erőfeszítéseket Unicorn Játékok Stúdió és Snowbird Játék Studios a felhasználók is kiegyensúlyozott tervezet sokféle taktika és viselkedés a harcok során. A lineáris cselekmény cselszövés rejlik, mert a dolgok nem mennek egy adott mintát, de függ a döntéseket, hogy itt és most. Eador játék. Lord of the Worlds - hatalmas univerzumban, törött eredményeként mágikus kataklizma a sok különálló darab, amelyek mindegyike egy külön világ. A főszereplők - erőteljes Lords. Ezek szánják örök életet, és ez egyszerű halandók hívják őket isteneknek. De az istenek nem idegen minden emberi, és megkezdte a harcot egymás között a hatalmat a világ. Örök horzsolásokat és squabbles, véres összecsapások és grandiózus csaták - minden van a túlélésre, miután úgy döntött, hogy megpróbálja a szerepe a Lords és kezdj el játszani Eador. Lord of the Worlds.

Eador. Lord of the Worlds regisztrációs elviszi egy virtuális valóság, amely szó szerint lélegzetelállító. Mehetsz a játékot, mint a társadalmi hálózatok VKontakte, Facebook és Twitter . Akkor is, ha még nem hozott létre egy oldalt ezek közül bármelyik, nem időigényes. Fiók létrehozásának folyamata megköveteli bevezetése fontos információkat, azaz, felhasználói név, jelszó, e-mail cím - és akkor neked kell a hozzáférést a fiókjához, ha hamarosan az idő és a vágy.

Mielőtt a játék, érdemes megnézni a listát rendszerkövetelmények:

- Operációs rendszer A Windows XP ( SP 2) / Vista / 7/8,

- CPU Intel Core 2 Duo órajele 1,8 GHz / AMD Athlon [ _1_] II X 2 1,6 GHz-es,

- Grafika NVIDIA GeForce 8800 / ATI Radeon X 1900 vagy jobb;

- Kompatibilitás DirectX 9. 0 c

- Támogatása DirectX hangkártya,

- Szabad hely a merevlemezen, 2 GB

- 2 GB RAM-mal.

Első találta magát egy fantasztikus hajlék, nézd meg alaposan, és eldönteni, hogy ki szeretne lenni. Mivel senki nem csábít, hogy csatlakozzon hozzánk a jó vagy a gonosz, a választás a tiéd kezét. Akkor válhat igazi, vagy látogasson el a fogva egy teljesen más módon, terrorizálja körül. Emlékeztetni kell arra, hogy a választás az út az élet mindig hatással van az állam a karma, ami azt jelzi, rosszindulatú vagy boldog hős.

Játék Eador teszi Lords, hogy felkészítse a saját vár, hogy vegyenek részt a kutatásban a környező földet arany, kristály, fedezze fel a titokzatos templomok és ősi romok, hogy a szükséges forrásokat, hogy tanulmányozza a lényege varázsigéket használni a hatalmas fegyverarzenál és végezze el sok más tevékenység. Mi nem csak megy a kedvéért a halhatatlan Úr dédelgetett álma. Egyesíteni az ő felügyelete alatt annyi földet Lords gyakran vezet a diplomáciai tárgyalások következtetni a különböző szakszervezetek, és ha békés eszközökkel nem megy jól, így minden további nélkül aggályai folyamodhat katonai akció és harcolni bátran és egymással, és veszélyes varázslók, és A sötét erők a káosz. Meg kell jegyezni, hogy a Lordok elég makacs, és senki, csak nem átengedni a legkisebb darab repesz a világon. Harcolj jól és önzetlenül, nem kérjük a freebie gyűlölt ellenség, hadd próbálja meg, hogy vegye el tőled, amit korábban már a szemed!

Eador Lord of the Worlds akkor játszani minden lehetséges fegyverek, varázslatok, és a különböző erők. A siker attól függ, hogy bölcsen megtanulják, hogy összekapcsolják az egészet, és tudja, hogy úgy érzi, hogy a finomság a helyzet, hogy tudja, hogy mi pont akkor jobb, ha alkalmazni. Sőt, minden egyes töredék megvannak a saját szabályai. És ha például az egyik mágusok szinte mindent meg tud oldani, akkor egy másik, hatékonyabb vagy lehet paladin vagy sárkányok. Általában a játék világában nyolc versenyen. De senki nem kéri, akkor a választás, kihasználva az egyikük súlyosan. Van olyan dolog, mint egy ideiglenes szövetséget, ami azt jelenti, hogy időnként képes lesz arra, hogy működjenek együtt az egyik vagy a másik faj volt, hamarosan az egyik egy teljesen más faj. Azaz, akkor létre a hadsereg zsoldosok tartozó különböző versenyeken. Nincs korlátozás ebben az esetben ad egy érzés, a szabadság nem lehet nem olyan, mint Nick.

Eador: Masters of the Broken World vár rád ! Csatlakozz, és meghatározza a sorsát az egész világegyetem! Érezze a jelentősége egy egyedülálló játék, fel a fejjel, a szabadidő, bemutató méltó versenytársak, mit lehet csinálni! Sok szerencsét!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more