Könyvjelzők

ECO inc

Alternatív nevek:
Az

ECO inc egy olyan játék, amely nagyon emlékeztet a jól ismert játékra, ahol a játékos feladata a világ lakosságának elpusztítása egy veszélyes vírus létrehozásával. Itt éppen ellenkezőleg, meg kell mentenie a bolygót egy ökológiai katasztrófától. A játék stratégiai játéknak minősül. Valójában azonban nem csak az a feladata, hogy szórakoztasson, hanem az is, hogy sok hasznos információval szolgáljon a bolygó minden lakója számára arról, mennyire törékeny az élőhelyünk, amelyet megosztunk a cselekvéseinktől függő hatalmas számú élő szervezettel. .

A játéknak van a legnehezebb küldetése, amivel találkozhat. Meg kell akadályozni, hogy az emberiség elpusztítsa a környezetet, sőt, helyre kell állítani bolygónk már elpusztult ökológiáját. Ugyanakkor meg kell akadályozni az emberi civilizáció kihalását, és ehhez meg kell próbálnia. Tanulmányozzon és finanszírozzon több száz ökoprojektet. Elemezze, hogy a társadalom mennyire fogadja el az egyes projekteket, és mennyire bizonyult hatékonynak. Időbe telik az ökológia és törékeny ökoszisztémánk tanulmányozása, hogy megértsük, hogyan segíthetünk a leghatékonyabban. A bolygónkon létező egyes fajok populációjának helyreállítása érdekében időt kell szánni és megtanulni a környezet gyógyítását. Csak így lesz lehetséges az ökoszisztéma helyreállítása.

A játékban számos forgatókönyv közül választhat.

Íme a listájuk:

  • Mentsd meg a bolygót
  • Tengeri kalózkodás
  • Globális felmelegedés
  • Nyögés állatok
  • Globális vízválság

és még sok más.

A játéktér a földgömb interaktív modellje a kontinensek térképével. A játék folyamata számos környezetvédelmi kérdéssel kapcsolatos döntések meghozatalán múlik. Ezután nézze meg a térképet. Probléma esetén látni fogja a megfelelő ikonokat, és tudni fogja, hol kell beavatkozni a helyzetbe. A problémák többféle típusúak lehetnek. Problémák az ivóvízzel, orvvadászattal, éghajlatváltozással és másokkal. E problémák megoldásához válassza ki a szükséges környezetvédelmi projekteket és szponzorálja azokat akciópontok ráfordításával.

A különböző régiókban eltérő hűségparamétert fog látni. Ez azt mutatja, hogy milyen jól kezeli a problémákat ezeken a helyeken. Ahol jól mennek a dolgok, a rendszer automatikusan akciópontokat generál.

Különféle kataklizmák gyakran fordulnak elő a bolygón, amelyek a szomszédos régiókat érintik. Ezeknek a problémáknak a megoldása is az Ön vállára esik.

A játékban eltöltött idő természetesen sokkal gyorsabban megy, mint a valós időben. Az év pillanatok alatt megváltozik, így minden változás meglehetősen gyorsan megtörténik. A játék időtartama szabályozott, nem működik a végtelenségig. A megadott elszámolási időszak végén a játék láthatja a statisztikákat és azt, hogy az Ön cselekedetei mennyire voltak hatékonyak, vagy éppen ellenkezőleg, hozzájárultak számos faj pusztulásához, és talán még a bolygó teljes lakosságának halálához is. .

Az

ECO inc ingyenesen letölthető Androidra az oldalon található linkről.

Ne késleltesse, az egész bolygó sorsa a te kezedben van, kezdj el játszani most!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more