Könyvjelzők

Eden Eternal

Alternatív nevek: Eden Eternal

Játék Eden - játék két évvel ezelőtt anime stílusban, amelynek célja a nagy számú felhasználó egyszerre. Fő jellemzője, a játék jelentősen eltér az azonos stratégiát - ez nem egy lehetőség, hogy játsszon egy karakter, egy pár, míg a váltás között több osztály. Ha úgy dönt, hogy Eden Eternalv játszani , akkor nem kell számolni a gyors emelkedés a csúcsra a tökéletesség és könnyű győzelmet. Meg kell törni a fejed, hogyan lesz bátor, erős és erős karakter.

Azt mondják, hogy minden osztály biztosított különböző harci tulajdonságai. Ez nem csak bónusz, hogy az egyik vagy másik karaktert kap kárt, a képesség, hogy válasszon a különböző típusú fegyvert, képes segítséget hívni állatok és még sok más. Minden, a játékban is élvezhesse a játékosok öt osztályba, de a változás az egyik a másik körülbelül 20 másodpercig egy jó internet.

Követelmények a játék elég standard:

1. Hozzáférés az interneten sebességgel nem kevesebb, mint 600 k / mp.

2.. Operációs rendszer - XP, Vista, 7 vagy hasonló.

3. Memória legalább 1GB.

4.. RAM - 1 GB vagy több.

5. Grafikus kártya.

6. Hangkártya.

7. Minimális játék képességeit.

A Eden Eternal Online játékosok építeni az egész metropolis, minden attól függ, a képzelet és a vágy. Lehet fejleszteni a gazdaság és a szociális szférában tartott munkahelyek és részt venni a végrehajtási számos terveket. Emiatt, a játékosnak lehetősége van arra, hogy megnyerje a vonatkozó mesterek. Ha nem hajlandó vállalni a felelősséget az egész város, akkor csatlakozhat olyan város, mint a belföldi és fejlesztése is. Meg kell, hogy csatlakozzon a céh, fejleszteni magát, és segít fejleszteni mások.

A Eden Eternal regisztrált szükséges. Ez lehetőséget biztosít arra, hogy élvezze az összes bónusz játék. Ne felejtsük el, a bolt, ahol lehet kapni mindent, amire szüksége van. Regisztrációs önmagában nagyon kevés időt, hogy átadja a címlapon a játék (mezők tele vannak a nevét, e-mail, stb

Amellett, hogy a béketeremtés lehetősége van arra, hogy megpróbálja a kezét egy másik karrier - például, hogy vegyenek részt a harcokban, csaták, megy a kincsvadászat, stb stb Minden szakaszban lehet szivattyúzni hős, és kap egy díjat, és bónuszokat. Ennek eredményeképpen, ha megtanulják, hogyan kell szakszerűen össze a katonai támadások és a békés létezés, akkor elég gyorsan tudja építeni a saját várost, és hogy dolgozzon neki egy erős infrastruktúra.

A Eden Eternal online játék nagyon is érdekes, mert ha a játékot játszhat akár több ezer ember. De ugyanakkor egy céh csak három tucat játékos. Az összes ez nem becsapni magunkat, hogy ha ma már megnyerte a csatát, akkor holnap képes lesz arra, hogy tegyék ugyanezt. Ez lesz, hogy folyamatosan fejlesszék képességeiket és fejlesztése egyre több és több új stratégia.

Lejátszás Eden Eternal megfelel minden korosztály - valójában az, mit kell tenni az egyes . Így - játék és javult.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more