Könyvjelzők

Elden Ring

Alternatív nevek:
Az

Elden Ring egy másik RPG-játék a Dark Souls univerzumból. A grafika hagyományosan dicséretes, különösen a hátborzongató kinézetű főnökök. A filmzene javult, most minden helyszínnek megvan a maga zenei témája, ami segít a megfelelő hangulat megteremtésében.

Hagyományosan az RPG műfajban a feladatod a harci képességeid fejlesztése és hősöd minden lehetséges módon történő fejlesztése. Ehhez egy hatalmas nyitott világ áll rendelkezésre számos hellyel, beleértve a rejtetteket is, amelyek megtalálásáért keményen kell dolgoznod. Nem szabad a fő történet kampányának szakaszára összpontosítania. Jobb lassan játszani a játékot. A világ jól fejlett, és minden szeglete megérdemli a játékos figyelmét. Még a térkép legszélén is találhatunk érdekes feladatokat a helyi főnököknél.

A történet Elden gyűrűjének elpusztulásával kezdődik, aminek köszönhetően béke és jólét uralkodott a királyságban. Az Ön feladata, hogy összeállítsa a gyűrűt, hogy megállítsa a pusztítást és visszaállítsa a királyságot korábbi dicsőségébe.

A fő történetvonalon kívül sok további feladat is van a játékban. Vannak köztük érdekesek, de vannak egyszerűek is, például ellenségek által védett tárgy kézbesítése vagy ilyesmi. Ebben az esetben nem mindig szükséges megsemmisíteni az őröket, néha gyorsan elkaphat egy tárgyat, és azonnal elrejtőzhet. Bár a tapasztalatszerzés érdekében a csatákat nem szabad elkerülni.

Fegyverek a játékban nagy választékban:

  • Tőrök
  • Kardok
  • Kalapácsok
  • Axes
  • Spears
  • íjak
  • Személyzet
  • Szent pecsétek

Ez csak egy rövid lista. Például csak többféle kard van a játékban, a katanáktól a hatalmas kétkezesekig.

A harcrendszer minden fegyvertípushoz elég érdekes, számos trükk létezik.

Az Elden Ringet játszani nem lesz könnyű. ellenség okos és erős ebben a játékban. Kombinációk segítségével rengeteg ütést fognak záporozni, és jól tudnak kikerülni, miközben manővereznek a csatatéren.

A térkép valóban hatalmas. A gyaloglás túl fárasztó és hosszú lenne, a feladat megkönnyítése érdekében egy szokatlan Torrent nevű ló áll majd a rendelkezésére. Egy új hely megnyitásához a térképen speciális oszlopokat kell keresnie, amelyek lehetővé teszik a háború ködének eloszlatását.

Lehet harcolni anélkül, hogy felszállna a nyeregből, de ebben az esetben a trükkök nagy arzenálja nem lesz elérhető. Azonban segíthet legyőzni nagyon nagy és erős főnököket, ha körbeáll a lován és üt, miközben gyorsan távolodik a lehetséges megtorló támadásoktól.

A fegyverek nagymértékben javíthatják teljesítményüket speciális élezőkövek használatával. Ezt a játékban megvalósítva nagyon kényelmes, mert bármikor áthelyezhetők másik fegyverre, ha hirtelen úgy döntesz, hogy kardforgatóból lándzsás leszel.

Ne hanyagolja el a képességet, hogy fantomot hozzon létre, hogy segítsen a harcban. Ezek lehetnek különféle állatok fantomjai, vagy akár saját másolata is. Néha csak magukra tudják elterelni a figyelmet, lehetővé téve, hogy csendesen közelítsék meg az ellenséget a másik oldalról, de a csatában is sokat segíthetnek. A fantomokat úgy lehet javítani, fejleszteni, ha a vándorlás során különleges növényeket keresünk.

Sajnáljuk, de a Elden Ring ingyenes letöltése PC-re nem fog működni. A játék megvásárolható a Steam játszótéren vagy a hivatalos weboldalon.

Kezdj el játszani most! A játék megéri a figyelmet, főleg ha a Dark Souls sorozat rajongója vagy!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more