Könyvjelzők

Elderand

Alternatív nevek:
Az

Elderand egy klasszikus platformjáték RPG elemekkel. Játszhatsz PC-n. Pixel 2d grafika a 90-es évek stílusában, a hangszínészkedés, valamint a zenei kompozíciók kiválasztása hasonló a klasszikus játékokhoz.

A játékvilág teljesen kézzel rajzolt. E komor tájak és hátborzongató szörnyek megalkotása során a fejlesztőket Howard Lovecraft munkái inspirálták, így a játék nagyon komor és hangulatosra sikeredett.

A menedzsment nem okoz nehézséget a tapasztalt játékosoknak. A kevésbé tapasztaltak számára a játék megkezdése előtt van egy rövid bemutató.

A főszereplő igazi háborút vív majd szörnyekkel egy hátborzongató világban.

A használható fegyverek arzenálja lenyűgöző:

  • Különféle formájú és méretű tengelyek
  • Halálos kardok, rövid és hatalmas kétkezes
  • Csengő ostor
  • Swift Daggers
  • Hosszú távú íjak

És még mágikus rúd is, amelyek különféle elemek pusztító erejével rendelkeznek.

Annak ellenére, hogy a játék úgy néz ki, mint egy egyszerű platformer, egy igazi RPG áll előtted, bár egy kétdimenziós világban.

Elderand játéka nem csak a döntőbe jutás miatt lesz érdekes. Élvezheti a hatalmas játékvilág minden szegletének felfedezését. Látogassa meg az összes börtönt és rejtett helyet. Találd meg a leghalálosabb fegyvert, és tanuld meg használni azt a harcban.

Minden fegyvernek vannak erősségei és gyengeségei is. Például az íj messzire lő, de ha az ellenség közel kerül, akkor nehéz lesz vele visszavágni.

A közönséges szörnyeken kívül nehéz bossharcok is várnak rád. Ezek a legerősebb ellenségek a játékban, nem mindenki fogja tudni legyőzni őket az első alkalommal. A közvetlen támadás nem a leghatékonyabb harci módszer. Kísérletezzen különböző taktikákkal.

Mint ebben a játékban minden RPG-ben, itt is javíthatod a főszereplő paramétereit és megváltoztathatod a megjelenését. Válassza ki a kívánt megjelenést. Döntse el, hogy a paraméterek közül melyiket kell fejlesztenie. Rajtad múlik, hogy a főszereplő felülmúlhatatlan íjász lesz-e, vagy fejszével vágja darabokra az ellenséget.

Az ellenséggel való nyilvánvaló küzdelem mellett a terep is veszélyt jelent. Legyen nagyon óvatos, nehogy beleessen a sok szakadék egyikébe, és óvakodjon a viharos folyóktól, amelyekből nem fog tudni kijutni.

Az utazás során a karakternek sokat kell ugrálnia, futnia és megmásznia a függőleges falakon. Egy óvatlan mozdulat, és újra meg kell mennie az út egy részét.

A játék elsősorban a klasszikusok rajongóit célozza meg, és egy igazi modern RPG játékot tesz lehetővé, de egy retro platformjáték formátumában. Mindenkinek ki kell próbálnia, a klasszikus játékoknak megvan a maga varázsa, és lehet, hogy tetszeni fog ez a formátum.

Elderand ingyenes letöltés PC-re, sajnos nem fog működni. A játékot a Steam portálon vagy a fejlesztő webhelyén vásárolhatod meg. A játék nem kerül túl sokba, és gyakran kedvezményesen adják el, így ha szeretné, nem lesz nehéz pénzt megtakarítani a vásárlás során.

Kezdj el játszani most, és mentsd meg a kétdimenziós világ lakóit a gonosztól!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more