Könyvjelzők

Eldoran: Battle határok

Alternatív nevek: Eldoran

Eldoran: Battle határok Online megoldani a problémát, a helyes választás a napi fantasy játék sok játékosok, akik unatkoznak először, és hagyja, hogy a szórakoztató, de mindegy rutin és az egyszerűség hasonló online játékok. Az előnye, hogy a játék is lehet nevezni, hogy a játék az online Eldoran: Battle határok, csak egy stabil kapcsolat, hogy az internet és ismerős neked böngésző. A játék nem követeli meg, hogy töltse le semmilyen speciális szoftver a számítógépen.

Eldoran Online Játék: Battle korlátok megadja neked a lehetőséget, hogy belevetette magát a világ a fantázia és kaland részt vesz a harc a jó és a rossz. Válaszd ki a szép oldalán a konfliktus, hozzon létre saját karaktert, befejezi küldetéseket, nyerj csatát, akkor lesz erősebb, mert kicsomagolt tapasztalat. Mint minden online játék, a fő cél a játék lényege, hogy a versenyt a többi online játékosok.

Lejátszása Eldoran: Battle határértékeket meg kell küldeni regisztráció a játékban Eldoran: Battle határokat. Ez nem fog meg sok időt és ingyenes. Eldoran: Battle határait regisztráció több lépésből áll:

1. Az első regisztrációs ablakban ki kell választani a versenyt a karakter, és állítsa választva kezdeti jellemzőit paramétereinek támadás, védekezés, agility, varázslat.

2.. Ezután válasszuk ki a nevét, a külső és a padló létrehozott hős.

3. Az utolsó szakaszban a regisztráció, írja meg nevét, e-mail címét, jelszavát, valamint egy új játék egyetért a játékszabályokat.

Gratulálok. Regisztráció Eldoran: Battle korlátok telt el, és már indulhat is a kaland.

Eldoran Játék: Battle határok Online nem terheli a karakter osztály nehéz választás, mert te magad személyesen is meghatározza, milyen tulajdonságokkal kell összpontosítania a tapasztalati pontok a hős.

Ebben a játékban van a joga, hogy melyik a négy rendelkezésre álló versenyen világ Eldoran: Battle kívül játszani. Ön tudja játszani a játékot Eldoran: Battle határértékeket online progresszív verseny bruttó aszketikus Irie, Gran bűnös és a vad féktelen sattekov.

Gross - a legfejlettebb technológiai szempontból a nép és ekonomicheskom Eldorana. Ezek az emberek nem hivatkozhat a sors és változékony mágia. Összetartó társadalom és egy érdeklődő elme - ezek a fő módja elleni küzdelem sattekov ellen más fajok.

Satteki - pontosan az ellentéte a bruttó. Ezek az emberek a vadászok és a nyomozó. A harc a túlélésért, akkor a természet erőit, mert tartalmaz egy vágy minden Satteke szülés.

Gran - az emberek nem ismerik Ismeri erkölcs. Ők már régóta a választás mellett a kicsapongás és perverz örömöket. Naisilneyshy Ezen emberek mágikus, hogy a csábítás és a manipuláció.

Airi - bennszülöttek Gran emberek választanak javára elutasítása testi örömöket. Van egy bizonyos mix és a Gran Sattekov. Annak ellenére, hogy az őrület Nargen vannak a legrosszabb ellenségei, amely egyébként meglehetősen kölcsönös.

Annak ellenére, hogy az interaktivitás és a játszhatóság Eldoran játék alatt az aktív felülvizsgálat, és játszunk, amíg a béta változata a játék. Ez azt jelenti, hogy van egy garancia a fejlődés és megújulás, így izgalmas világába. Nemrég vezették be, hogy a játék lenne képes létrehozni Klánok - online közösség a játékosok, akik majd a közeljövőben, hogy a bérek a heves harc felett területek globális térképet a világ Eldoran.

Meg kell jegyezni, Eldoran: Battle határok - egy online játék által kifejlesztett hazai Kharkov "Fantasy Universe». Támogatja a hazai termelők számára. Különösen azért, mert a programozók megpróbálták, és továbbra is megpróbálja a legjobb.

Ügyeljen Eldoran: Battle kívül az online játék, van valami, ami nem engedi, hogy unatkozni, és nyitja meg teljesen sem a fejlesztés a tehetség harci játék jellegét.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more