Könyvjelzők

Elit veszélyes

Alternatív nevek: Elit Dangerous

Game Elite veszélyes tér szimulátor.

A tér meghódítása az emberiség álma, amely nem fog sokáig valóra válni. Természetesen egyes országok a hajóikat a Föld pályájára küldik, tanulmányozzák a Hold és a Mars felszínét, műholdat használnak az időjárás előrejelzésére, a szomszédok megfigyelésére és számos más művelet végrehajtására. Ez azonban gyerekes babble, összehasonlítva azzal, amit az Elite Dangerous játék kínál az űr szimulátornak. A Frontier Developments cég fejlesztette ki a Frontier Developments kiadványt. 2014 tavaszán jelent meg, és az utolsó frissítés 2017 tavaszán történt. Ez is a következő Elite sorozat, de sokkal fejlettebb a technológia szempontjából.

Az Elite Dangerous játék elindítása után egy tapasztalt játékos sokkal gyakrabban fog észrevenni a korábbi verziókat. A legfontosabb megőrzött dolog a hatalmas területeken való szörfözés képessége. Ebben az esetben a fejlesztők úgy döntöttek, hogy nem kötik össze a játékosokat az ilyen egyezményekhez, mint a szakma kiválasztásához. Tulajdonképpen, bár itt vannak, de nagyon feltételesek. Bármikor újra konfigurálhatja a hajót, és szokatlanul cselekedhet a kiválasztott szerepben, ha ebben a helyzetben jövedelmezőbb.

A tövisek mélyén galaxisokba

Az Elite Dangerous letöltésének vágyát követően a kezdő kap egy hajót és 1000 pénznyi egységnyi kreditet. Ez az egyetlen dolog, amire szüksége van a karrier megkezdéséhez:

  • Trader
  • Pirata
  • kutató
  • vadász a fej mögött

But, mint már említettük, hogy kalóz volt és látta a sérült idegen hajót, nem kell befejeznie és rabolni. Segítségével visszaállíthatja funkcióit, megoszthatja az ételt és az üzemanyagot. Ez lehetővé teszi, hogy ne gondolja át folyamatosan a szerepét, hanem egyszerűen a körülményeknek megfelelően járjon el, élvezve a játékmenetet.

A nyílt világban mintegy 400 milliárd euró van. csillagrendszereket, így bárhová utazik. A számtalan bolygó egyedülálló a természetben és erőforrásokban. Azáltal, hogy felfedezzük őket, hatalmas ásványi lerakódások találhatók, és elkezdhetik bányászatukat. A versenytársakkal való küzdelem elkerülhetetlen. Bár a nagy kiterjedésűek, de a győzött ösvények nem annyira sokak, és még jobban tanulmányozták a bolygókat, amelyek azoknak nyúlnak, akik profitálni akarnak. Minden cselekedet következményekkel jár. Például, ha jó gazdaságilag, akkor egy nap monopolista lesz, és képes lesz befolyásolni a külső piacot. Ugyanez vonatkozik a politikára, aki több katonai hatalommal rendelkezik, szabályozza a labdát.

A

V Elite Dangerous a 3 üzemmód egyikének kiválasztásával:

  • tömeg online,
  • A játékosok együttműködő csoportja az online világon kívüli manipulációhoz vezet,
  • Single nincs közvetlen kapcsolat más játékosokkal.

Választhatsz még egy galaktikus erőt, és esküszöm neki. Minél magasabb az Ön állapota, annál jobban befolyásolhatja döntéseit. A kormány teteje rendszeresen feladatot bocsát ki, akinek támadnia kell, ki tönkreteszi, akivel kezdeni a tárgyalásokat, és így tovább. Azáltal, hogy engedelmeskedik és teljesíti a követelményeket, a játékos visszakapja az értékes játékbónuszokat.

V Elite Veszélyes mindenki, aki állandó kalandra és korlátlan akcióra vár. A játékosok maguk irányítják, hogy mi történik körülöttük, ami befolyásolja a legerősebb erőt, szakmát és rangot. Itt mindenkinek van helye a kereskedőknek, a keresőknek, a politikusoknak, a katonai férfiaknak, a szabad zsoldosoknak, a kalózoknak és más szakmáknak. Fejlessze hajóit, új funkciókkal és képességekkel. Fel kell szerelni egy fegyvert, mert még egy békés kereskedőnek is meg kell védenie magát. Keresse meg a szövetségeseket, és kössön békeszerződéseket, kezdje el a háborúkat és járjon el megbízottként.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more