Könyvjelzők

Elsword

Alternatív nevek: Elsvords

Elsword Online - Ebben az ingyenes faytingovy RPG online játék egy kétdimenziós grafikus anime stílusban. Online játék Elsword van gamepad támogatás, azaz, akkor játszani egy joystick. Ebben a játékban is legendává vált, egyre győzelmet az ellenfelek!

Annak érdekében, hogy kezdj el játszani ezt a játékot, meg kell Register Elsword. Kezdetnek, el kell menni a játék honlapján, és töltse le a játék kliens segítségével Pando letöltés menedzser.

Szükséges rendszer követelményeinek.

Operációs rendszer: Windows 2000/XP,

CPU: P3 800Hz vagy P4 2.. 7GHZ;

Memória: RAM 256M vagy 512M RAM,

Merevlemez: 1.3 GB - 2 GB szabad lemezterület vagy több,

Video: GeForce MX400 (32M), vagy GeForce FX5700/ATI Radeon 9600 (128M),

DirectX 9. 0C 2006 augusztus vagy magasabb. NET Framework 2.. 0-tól 9. 0C 2006 augusztus vagy magasabb. NET Framework 2..

Telepítése a játék kliens, kövesse a telepítési utasításokat (telepítés részlet festett a honlapon a "Game"). Miután befejezte a telepítést, és belép a játék, adja meg a felhasználónevét és jelszavát. Bejegyzése ezt a tényt a játék Elsword véget ér, és akkor kezdj el játszani!

Elsword online játék kínál három játszható karakter: Elsword, Aisha és Rena.

Elsword - mestere a kard és a kiváló harcol a közelharci. A gyors válasz, de a rossz elleni védelem mágikus támadások ellen. A játék a Elsword Knight alap osztályt, és elérte a 15 szint, hogy lehet választani az osztály Sword Knight and Magic Knight. De nem ez a limit, akkor továbbra is fejlődik, hogy a magasabb szint ...

Aisha - a varázslónő. Szakterülete a harcok a hosszú távú és a hit több cél egyszerre. A képességek ő felhívja az elemeket. Kezdő játszani a játékot online Elsword Base Mágusok és elérte a 15 szintre, ő is választhatnak az osztály és a Sötét mágus nagy mágus. Továbbá, ez is folyamatosan fejlődik, hogy a magasabb szint ...

Rena - ez egy mesterlövész, aki inkább egy íj és nyíl. Miután a szoros kapcsolatot a természet erőit, azt a képességét, hogy fokozza a mágikus támadások. Kezdő játék Elsword Online Ranger alap osztályt, és elérte a 15 szintre, ő is választhatnak az osztály és a Combat Ranger lesipuskás Ranger. Ezután, valamint Elsword, Aisha, továbbra is fejlődik, hogy a magasabb szint ...

Online játék Elsword egy lehetőség az egyes karakterek fejlesszék képességeiket és osztályok. Itt fa rendszer képességeit. Minden egyes új szint ad 2 skill pont, és miután egy 5 skill pontokat, a karakter hozzáférést biztosít egy sor új készségeket. Által okozott károk megszerzett készségek, jelentősen növeli szintről szintre.

Ez a játék annak arzenál, ruha-, hajtómű-és kozmetikai kellékek, hogy tudja használni hősök.

Elsword interneten sok érdekes és izgalmas küldetések, amelyek a legmélyebb pincébe. Amellett küldetések a hős részt vesz az izgalmas PvP-csaták és a quest feladatokat, amelyek nyitottak, amennyire karakter fejlődését. Van azonban egy kivétellel, néhány helyen a játékban, akkor meg kell, hogy adja át többször is. Ez kimondottan a játékos akkor még nem teljesíti a feladatot egy helyen nem lehetett menni a másikba. De a jutalom kitöltésével küldetések itt nagyvonalú elég.

A hős keresse fel a helyet, de a folyosón a speciális küldetések is el kell érnie egy bizonyos szintet. A feladat összetettsége attól függ, milyen szakaszában a hős halad. Bonyolultabb küldetések ki csak miután elhaladtak egyszerű.

Meg kell jegyezni, hogy vannak olyan jól végrehajtani nem csak a valósághű hanghatások, hanem a vizuális hatásokat. A Elsword fog játszani szép!

A következtetés a felülvizsgálat, szeretném hozzátenni: a játék termel elég jó benyomást, köszönhetően a fényességet. Kívánja ellenőrizni? Elsword regisztráció megadja a lehetőséget.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more