Könyvjelzők

Birodalom: négy királyság

Alternatív nevek: Birodalom: négy királyság

Játék birodalom: Négy királyság a középkori királyságról.

Ha szeretne játszani a mobiltelefonján, javasoljuk Empire: Four Kingdoms MMO stratégiát Android, iPhone és iPad számára. A fejlesztés a Goodgame Studios céghez tartozik, amely számos nyelven adaptált, és kényelmes megoldást kínál. Az események királyok és lovagok idején zajlanak, így a középkori légkör mindenütt uralkodik. Egy rövid bevezetés után, amelynek során segítséget kell nyújtani a menedzsment kezeléséhez, folytassanak független lépéseket.

Empire: A Four Kingdoms letöltés nem nehéz, mert ingyen elérhető. De ha Ön egyike azoknak, akik nem tudják várni a gyorsabb előrehaladást, akkor készüljenek fel arra, hogy rendszeresen küldje el a fiókjából egy kis összeget az építés, a bányászat vagy az épület javítása érdekében. Ha nagyobb képen szeretne játszani, akkor letöltheti az Empire: Four Kingdoms programot a számítógépére, és ez egy böngészőalapú játék lesz, amelynek beállításai megegyeznek a mobil verziójával.

Új területre ásunk.

Minden játékosnak van egy földje, amelyet védeni és fejleszteni kell. Építsd be az épület királyságát, vegyél ki erőforrásokat, edd fel a hadsereget. Fokozatosan a birtokok határai bővülni fognak, mivel egyre több szükség lesz. Számos épület van, és a hozzájuk való hozzáférés fokozatosan nyílik meg, de a legfontosabbak:

  • A kőbányászat
  • Sawfish
  • Fermy
  • Keep szolgáltatások
  • Táblázatok

Egyik nap lehetővé teszik, hogy hasznos anyagokat gyűjtsön fel, mások felelősek az élelmiszerekért, másoknak meg kell védeniük a birodalmat. Kémekkel is rendelkezel. Egyrészt ezek hasznosak, akik segítenek megismerni a szomszédos királyság katonai potenciálját és gazdaságát, másrészt problémát jelenthetnek. Például néha izgatják az embereket, és a tüzek elkezdenek kitörni a városban.

It is figyelembe kell venni, hogy a szomszédok kémkedése nem csak te, hanem más kémek is kémkednek a te földeden. Ahhoz, hogy elkapja őket, küldje el õrök járőröznek az utcákon. Egy elfogott kém hasznos információkkal rendelkezik arról, hogy ki küldte őt, és küldte hadseregét az ügyfélnek.

Game Birodalom: A négy királyság lehetővé teszi, hogy kiválassza az események fejlesztésének taktikáját. Próbáljon békés tárgyalásokat folytatni, és csak akkor, ha a diplomácia nem ad eredményt, a harcokban való részvételt nem lehet elkerülni, így időről időre támadni vagy védeni kell. Ehhez szakszerűen kell használni a rendelkezésre álló erőket, helyesen rendezni őket, és alkalmazni az elérhető eszközöket a helyre.

A választás is lehet az ellenséggel való szembenézés vagy a baráti királyságok egyesítésével. A választást minden alkalommal egyedileg kell elvégezni, a képességek és az ellenséges erők alapján. Ebben az esetben tanácsot adhatunk a társadalomban, hogy tevékenyen viselkedjenek, hogy ismerkedjenek és értékelhessenek. Ha aktívan részt vesz a szövetség életében, támadás esetén nagyobb esély van arra, hogy a segítségkérés gyorsan reagál. Ezenkívül az ilyen társulásokban választható irodák is vannak. A vezetők és asszisztenseik mellett vannak diplomaták is, segítenek a szövetségek közötti béködésben, vagy háború felszabadításában, miután először tanulmányozták kapcsolataikat. A segélyszervezetek a szövetség új tagjainak keresésével foglalkoznak, a parancsnokok irányítják a fő erőket, és a kincstárnokok figyelemmel kísérik a belső kincstár kitöltését.

Empire: A Four Kingdoms játéknak sok arca van, de lehetetlen részletesen elmondani. A nomádok, a szamurájok és más külföldiek behatolnak. Van egy tanulmány a nehéz vagy kedvező körülményekkel rendelkező új területekről, a királyi tárgyalásokon való részvételről és még sok másról.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more