Könyvjelzők

Birodalmak és rejtvények

Alternatív nevek:
Az

Empires Puzzles egy játék a műfajok szokatlan kombinációjával. Ez egy Match 3 puzzle egy RPG-vel kombinálva. Itt színes rajzfilm stílusú grafikákat és jó szinkronjátékot talál.

A játék azért érdekes, mert nem csak három egymás utáni rejtvényeket old meg.

Sokkal több feladat:

  • Gyűjts hősöket a hadseregednek
  • Gondoskodjon a kastély megerősítéséről
  • Hozzon létre olyan fegyvereket, amelyek páratlanok a csatatéren
  • Emelje fel a hadsereg szintjét
  • Források beszerzése
  • Győzd le ellenségeidet a PvP-csatákban

Mindezek a feladatok sokkal érdekesebbé teszik a játékot. Rejtvényeket kell megoldania, és ez segít más tevékenységekben is sikereket elérni.

Amikor elkezdesz játszani az Empires Puzzles játékkal, próbálj okosan gazdálkodni az erőforrásaiddal, először is össze kell állítanod egy harcos csapatot, és legalább minimálisan fel kell szerelned a Stronghold nevű kastélyodat.

A tapasztalat növekedésével a harcosok egyre erősebbek lesznek, és a kastély bevehetetlen erőddé válik. Ez megkönnyíti a győzelmet a csatatéren speciális képességek használatával.

A játék harcrendszere szokatlan. A nyeréshez egymás után három feladványt kell különleges módon megoldanod, hogy teljesítsd a rád rendelt feladatokat.

Minél erősebb a hadsereg, annál könnyebb nyerni. A kastély fejlesztése is előnyös, lehetőséget ad arra, hogy erősebb fegyvereket készíts harcosai számára. Ezenkívül egyes szerkezetek felépítése lehetővé teszi hihetetlenül erős bónuszok használatát a csata során, amelyek nélkül nagyon nehéz lehet az ellenséget legyőzni.

A kastélyhoz, valamint a hadsereg toborzásához sok erőforrásra lesz szükséged, beszerezheted, de ehhez sok csatát kell átvészelned. Így a játékban minden összefügg, és a sikerhez minden fokozatos fejlesztéssel meg kell találni az egyensúlyt.

Ha elég erős vagy, szerencsét próbálhatsz online csatákban más játékosokkal. Ez sokkal nehezebb lehet, mint a normál csaták, mivel egy nálad lényegesen magasabb szintű és tapasztalattal rendelkező ellenséggel találkozhatsz. De ne essen kétségbe a csata kimenetele miatt, talán az Ön javára, ha minden lépését megtervezi. Ilyenkor ne legyen túlságosan elhamarkodott, mert előfordulhat, hogy nem veszi észre a nyerő kombinációkat, miközben siet.

De nem szükséges minden játékossal megküzdeni. Néha jobb szövetséget létrehozni, vagy csatlakozni egy meglévőhöz, hogy együtt győzzünk le hihetetlenül erős titánokat. De ahhoz, hogy ne hagyja cserben a többi játékost, meg kell próbálnia folyamatosan fejlesztenie képességeit.

A játékba való belépéshez és a napi feladatok elvégzéséhez a fejlesztők értékes nyereményekkel jutalmazzák.

A játékon belüli boltnak köszönhetően lehetőséged lesz feltölteni erőforráskészleteidet, erős fegyvereket vagy hősöket vásárolni a hadsereged számára. Vásárolhat játékon belüli valutára és pénzre is. Az üzlet választéka minden nap frissül.

Az

Empires Puzzles ingyenesen letölthető Android rendszeren, közvetlenül az oldalon található linkre kattintva.

Kezdj el játszani most, és építs egy kastélyt a fantáziavilág legerősebb hadseregével!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more