Könyvjelzők

Empires in Flames

Alternatív nevek: Empires in Flames

Játék Empires in Flames - ingyenes szimulátor, hogy hozza vissza a Nagy Napóleon Bonaparte.

Meg kell Empires in Flames online építeni a helyszínen, és legyen benne, mint a parancsnok a Grand Army és a Royal British hadsereg a csatában. Európa jövője ebben a játékban, a kezedben van!

In Empires in Flames bejegyzése csak úgy egy nagyon hosszú idő. A regisztrációhoz meg kell, hogy adja meg a szükséges információt magáról, hogy a honlap adminisztrátora. És így meg kell írni a következő:

1. Válasszon a három lehetőség, hogy a szerverek, amelyen le kívánja játszani.

2.. Írja be a felhasználói nevét. Ön lehetőséget kap arra, hogy jöjjön fel a neve a játéknak.

3. Ügyeljen arra, hogy jegyezze meg a jelszót a következő cellában, amely megfelel a biztonsági követelményeknek.

4.. Ezután adja meg e-mail címét.

5. Ha érdekel az az információ, hogy az alábbiakban mutatjuk be, hogy egy jel a sejtekben ezt.

6. Kattintson a " Anmelden kostenlos spielen » .

Most már nyugodtan indul a játék Empires in Flames.

Játssz Empires in Flames fogja használni a böngésző, így nincs szükség további számítógépre követelményeket ez a játék nem lesz jelölt.

Ki nyeri a játékban Stratégiák a végén, persze, úgy, hogy nem [_29_ ] történelmi tényeket és a készség a játékosok a ez a böngészős játék .

A Empires in Flames játszani meg kell, mint minden más Stratégiák Erre a célra először , hogy rögzített helyzetben és biztonságos . In Empires in Flames Meg kell építeni a várost.

Szerintem , hogy épít különböző egységek gyalogság huszárok [_18_ ] Grenadiers és mások , és hogyan lehet ezzel foglalkozni. Csak, hogy erősebb lesz szükség, hogy dolgozzanak ki egy stratégiai stroitelskoe készség. Ha nem, akkor az események alakulására a Empires in Flames Online alakul lassan.

, Akkor elvégzi a különféle feladatok és küldetések, annak érdekében, hogy a siker a játékban Empires in Flames.

Ne várja meg a játék, akkor, amíg megvan a joga, hogy elfoglalják a terület és a fegyverhasználatot . Ehhez böngésző alapú játék, akkor lehetősége van arra, hogy egyszerűen játszani online és pa nem e lett volna nem kell letölteni semmit, extra .

Is Empires in Flames ingyenes böngészős játék.

Ebben a játékban nem csak fejlődni és a haladás, hanem képes lesz arra, hogy beavatkozzon a brit konfliktusokat.

Ki szereti a stratégiát, amely tiszteletben tartja az Empires in Flames az interneten, mert elviszi, amennyire csak lehetséges, hogy a valós világ háború nagy hadvezér Napóleon. Itt érzi, az igazi hatalom a fegyver.

Ne feledd, ez nem csoda, hogy a neve a játék fordítva Birodalom a tűzben, mert manapság minden, ami történt, nem volt bizonyíték arra, hogy élő darab cselekmények Napóleon.

Eltarthat egy ideig, a birodalmak Flames, úgy érzi, hogy nem mindenki képes lesz arra, hogy elmondjam a könyvet. Fedezze fel ezt a világot!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more