Könyvjelzők

Empire: Total War

Alternatív nevek: Empire: Total War

Empire Total War Game - körökre osztott stratégia végre tökéletesen ötvözi a legjobb tulajdonságait a műfaj, és megtette a legjobb katonai taktika. Minden esemény a projektben fejleszteni valós időben. Ez a játék vonzó lesz mindazoknak, akik őrült a játék katonai témákról. A projekt hajtották végre egy igazán jó minőségű és a lélek - remek grafika, animáció jól, a játék tiszteletet érdemel. A megvalósuló projekt egy teljesen új grafikus rendszer, amely lehetővé teszi, hogy élvezze a játékot a csodálatos tengeri festmények. Ezen felül, minden játékos lesz elérhető az új tájak és szokatlan növény. Kellemes meglepetés - rendszeres változása időjárási körülmények között.

New Game Empire: Total War kerül át, még időben el XVIII. Hogy pontos legyek, akkor elkezdi lejátszani a fellépés 1700, és meg lehet nézni a történelmi eseményeket és azok hatását a változások egészen 1799. Mivel azonban a mai ígért projekt a fejlesztők végül képes lesz folytatni a játékot - új térképeket és feladatok kerülnek bemutatásra hamarosan. Érezni fogod a szerepe a bátor és felelős parancsnoka. Alatt a vezetést, majd nem csak a tenger, hanem a földet a kegyelem és az óvatosság kiszámítja az egész nemzetet. Te és a karakter is felfedezheti, ha azt szeretné az egész világon. És győződjön meg róla, hogy a fenti a saját szemeddel, akkor keres Empire: Total War videó trailer.

Ahhoz, hogy előnyt a játékban, akkor kell alkalmazni, és javítsák diplomáciai képességeit. Készüljön fel, hogy mit tud ajánlani, és megszervezi koalíciók és szövetségek. A vállán lesz felelős az irányítást az újonnan létrehozott és a régóta meglévő kereskedelmi útvonalak. De ahhoz, hogy kezdj el játszani le kell töltenie a pre-Empire: Total War.

Ebben a projektben résztvevők képesek lesznek a vágy, hogy a harcot, parancsoló csak hajó vagy flotta tartózkodik a legjobb bíróságok. Ha tudja letölteni Empire Total War, akkor végre a saját játék stratégiák és tervek. Minden lépés történt a játékban, akkor fél év az élet. Ön tudja játszani a többi játékossal valós időben, a taktikai térkép, de ha szükséges, a játék is lefordítható automatikus üzemmódban, a rakodási taktikai térkép nem szükséges.

Minden játékos tudja irányítani az Empire: Total War frakció (az egyik az elején a játék.) Annak ellenére, hogy a tervezet úgy több mint 50 frakciók, ésszerűen hozzáférhető a projektben résztvevők vadonatúj csak néhány közülük, a többit majd hozzá fejlesztése és támogatása.

A játékban három fő játék része a világ

1. Észak-Amerikában.

2.. Európában.

3. India.

Kelet-Indiában, és az Elephant Coast rangsorolva, mint a kereskedelmi útvonalak.

A self-test a játékot, és győződjön meg arról, hogy minden erényeit, akkor egyszerűen le kell tölteni Empire Total War, siess!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more