Könyvjelzők

Empire Universe 2

Alternatív nevek: Empire Universe 2

Játék Birodalom Universe 2 létrehozott egy böngésző alapú masszív online játék, ahol lehet választani a saját útját a galaxisban. Ön képes lesz arra, hogy válasszon a 9 különböző versenyeken egyedi funkciók és statisztikák induló helyek a galaktikus térkép játék Birodalom Universe II . Gyűjtsd össze 10 különböző forrásokat a bányászat aszteroidákat és a törmelék, állítsa be 21 különböző űrhajó ház, több mint 66 alkatrészek - ez lehetővé teszi, hogy egy csomó lehetőséget kísérletezés. A 146 különböző technológiákat, hogy a kutatás ebben a játékban nem nyert vagy vesztett. Van egy nagy hangsúlyt fektet a szövetséges játék Birodalom Universe 2 Online , és miért érdemes csatlakozni az egyik Sok birodalmak vagy létrehozhat saját. Használja a hadihajók elleni valós idejű harcok több száz játékos az ellenfél, és csapatokat cselekedni, mint egy utolsó védelmi vonalat, amikor minden hajó el fog pusztulni Birodalom Universe [_2_ ] 2 Online .

Akkor válhat egy tudós, egy kalóz, egy harcos, a kereskedő és a fejvadász a játékban Birodalom Universe 2.. A több mint 120.000 bolygók 10000 ágazatokban a játék elég hely mindenkinek!

Lejátszás előtt Birodalom Universe 2, győződjön meg róla, hogy a számítógép megfelel a rendszer követelményeinek, mint például: frekvencia processzor - 2 GHz-es , 1 GB RAM, videokártya - 128MB. Vegyél részt a játékban Birodalom Universe II nem vesz sok időt és egyszerű:

1.                   A főoldalon, válassza ki az elemet "regisztráció",

2..                   Enter;

3.                   Kérem adjon meg egy érvényes e-mail,

4..                   Adjon meg egy biztonságos jelszót,

5.                   Válassza ki a "nyilvántartás" és Birodalom Universe 2. regisztrációs vége.

A játék jellegzetessége. Ez egy olyan játék, amely a világ első 3D-s térben grafikus motor, amely a használt JavaScript. Game Birodalom Universe II ajánlatok csata valós időben, valamint az on-line jelentések csaták, 10 különböző források 21 különböző űrhajó alváz 146. technológiákat. Űrhajók Birodalom Universe 2 Online lehet teljesen összeszerelve 66 különböző alkatrészeket. Már épített űrhajók lehet rekonstruálni vagy felújított - parancsnokok befolyásolja az erejét a flotta. Nagy hangsúlyt játék Birodalom Universe 2 által a szakszervezetek, hogy támogassák. Alignment (semleges, felfedező, harcos, kalóz, kereskedő, fejvadász) lejátszó alapuló saját játékstílusa Birodalom Universe 2 Online .

A játékosok sorolhatók birodalmak, lehet szervezni a harcot kampányok, bolygók lehet nyerni.

Lesz Birodalom Universe 2 játék és rájönnek, hogy az első 30 nap alatt lehet létrehozni a bolygón, elkezd kutató kap erőforrások, stb stb Ebben az időben, a bolygó lesz teljesen védett, de a flotta támadható. 30 nap után, a védelem Birodalom Universe 2 Online vége, nem számít, hány pontod van.

Játék Birodalom Universe 2. megadja a lehetőséget, hogy bombázzák a hajókat a felszínen, ami megtámadta a keringő. Hajók a bolygón nevű ésszerű és többek között a hajó javítási, helyreállítási hajók, hajók.

Játék Birodalom Universe II az Ön számára a különböző nemzetek. Például Dzhamozoidy - egy nemzet, amely szimbiózisban a saját maguk és a világ. Ezt mutatja az a logó, amely tükrözi az eredetét és egységét az emberek a játékban Birodalom Universe II . Veganiantsy kedves emlék lesz. A metabolizmus jelentősen eltér a többi fajta Birodalom Universe 2 Online . Köztudott, hogy az emberek kellett alkalmazkodni a különböző éghajlati viszonyok, ahogy fejlődnek. Erre a célra, az emberek közösen szervezett triviális Birodalom Universe 2 Online .

A többi nemzet akkor többet játszva Birodalom Universe 2 Online !

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more