Könyvjelzők

Végtelen legenda

Alternatív nevek:
Az

Endless Legend egy érdekes stratégiai játék PC-re. A játék jó grafikával rendelkezik, minden város és a környező természet nagyon részletesen megrajzolt. A játék kiváló minőségben szólal meg, a zene pedig méltó a zenei könyvtár feltöltésére.

A játék egy pusztító apokalipszis után játszódik. A civilizáció helyreállítása és a lakosság kezdetleges időkbe való visszacsúszásának megakadályozása érdekében sokat kell tenni a lehető legrövidebb idő alatt.

  • Válasszon megfelelő helyet a település létrehozásához
  • Zúzzanak szét a mezőn, hogy élelmet biztosítsanak a lakosságnak
  • Az elveszett technológiák helyreállítása és a tudomány fejlesztése
  • Végezzen mágikus kutatást a természet erőinek meghódítása érdekében
  • Hozzon létre egy erős hadsereget, amely képes megvédeni népét a barbár hordáktól

Az apokalipszis után nem csak a túlélők csoportja élte túl. Versenyeznie kell más városokkal. Nem kell mindenkivel harcolni, diplomáciával szövetségeket kötni, és együtt haladni a civilizált jövő felé. Vagy hódítóvá válhat, és különböző csoportokat kényszeríthet a közjó érdekében.

Mielőtt elkezdené játszani az Endless Legend játékot, nehéz kiválasztania a nyolc civilizáció egyikét. Fontolja meg, hogy kiként szeretne játszani, minden civilizációnak megvannak a maga erősségei és gyengeségei. A játék során a választott választás nem változtatható meg. Ezután állítsa be, hogyan szeretné látni a játék világát. Méret, domborzat, életkörülmények és egyéb paraméterek.

Ezután végig kell menned egy rövid oktatóprogramon, majd kezdődik a játékmenet.

Próbáld meg a lehető leggyorsabban felfedezni a körülötted lévő világot. Lehetősége lesz olyan tárgyakat találni, amelyek jelentős előrelépést jelenthetnek a tudományos kutatásban, vagy előnyökkel járhatnak más tevékenységi területeken. Minél több műtárgyat találsz, annál erősebbek lesznek az embereid. Keressen rejtett világokat utazásai során, és hajtson végre küldetéseket.

Erősítse meg hadseregét, mert utazásai során más nemzetekkel is találkozhat, és nem mindegyik lesz barátságos. Még ha nem is akar ellenségeskedni velük, és küldetése kizárólag békés, tudományos jellegű, országát megtámadhatják, hogy elvegyék az emberek által birtokolt értékeket.

A gazdagság segíthet a civilizáció fejlődésében. Új technológiákat és luxuscikkeket vásárolhat az intergalaktikus piacon. A célok elérésének számos módja van:

  1. Katonai
  2. Diplomáciai
  3. Tudományos
  4. Gazdasági

Egy dologra koncentrálhatsz, de más területeket nem hagyhatsz el teljesen. A fenti listából mindent javítania kell. Az erős gazdasághoz hadseregre van szükség a védelemhez. Erős hadsereget gazdaság nélkül nem lehet létrehozni. Minden összefügg egymással, és Önön múlik, hogy melyik tevékenységi területet fejleszti tovább.

Hívd meg barátaidat, hogy csatlakozzanak a játékhoz, és megtudják, kinek a civilizációja erősebb a többjátékos módban.

Az Endless Legend ingyenes letöltése PC-re sajnos nem fog működni. A játékot megvásárolhatja a Steam portálon vagy a fejlesztő webhelyén.

Telepítsd a játékot, és állítsd vissza az elpusztult civilizáció egykori dicsőségét!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more