Könyvjelzők

Endzone – A világ külön

Alternatív nevek:
Az

Endzone – A World Apart egy gazdasági stratégiai játék városépítési és túlélési szimuláció elemeivel. A grafika jó, ami az ilyen játékokban nem olyan gyakori. A kép elég valósághűnek tűnik. A hang és a zene tökéletesen kiegészíti a képet, és hozzájárul az apokalipszis által elpusztított világ hangulatának megteremtéséhez.

A játék cselekménye szerint egy nukleáris katasztrófa következtében a civilizáció elpusztult. Az Endzons nevű földalatti menedékhelyeken csak kis csoportok maradtak életben.

150 évvel ezután a boltozatok lakói úgy döntöttek, hogy visszatérnek a felszínre, és megpróbálják helyreállítani a civilizációt. Ebben a játékban a felszínre emelkedett emberek csoportjának vezetőjévé kell válnod.

Sok próba vár rád, mert ez alatt a 150 év alatt az éghajlat jelentős változásokon ment keresztül, és nagyon nehéz lesz túlélni az új körülmények között. Hideg, radioaktív csapadék és termékenynek már nem nevezhető talaj. Ebben a világban az általad vezetett embercsoportnak túl kell élnie. A rozsdás busz karosszériája először lesz az új kolóniája főépülete.

Ahhoz, hogy ilyen körülmények között vezető maradhasson, sok erőfeszítést kell tennie. Nagyon sok mindent kell nyomon követni.

Játékban leszel:

  • Győződjön meg arról, hogy a lakosság elégedett az életkörülményekkel.
  • Szerezzen élelmet, fát.
  • Küldje el a dolgozókat, hogy gyűjtsék össze a hulladékot, amely az egyik fő építési erőforrás.
  • A tudomány fejlesztésére.
  • Új lakások és ipari épületek építése.

Ez egy rövid lista a tennivalókról. Mindez elég egyszerűen hangzik, de valójában nehéz megtalálni az egyensúlyt, ahol a települése növekedhet, miközben a lakosság kényelmét is javítja. Útközben ismét elsajátítva a rég elfeledett technológiákat.

Nem sok technológia áll rendelkezésre, de mindegyik azonnal hatással lesz az emberek életére.

A halál nem kerülhető el idővel. A halottakat időben el kell temetni, különben barátaik és rokonaik elégedetlenek lehetnek az Ön uralmával. Hiszen a város minden lakója élő ember, nem robot.

De ez ellen nem lehet mit tenni, sokkal könnyebb volt mindent összetörni, mint helyreállítani.

A falunak a fő források közelében kell elhelyezkednie, különben a munkásoknak messziről kell szállítaniuk az anyagokat, ami nagyban befolyásolja a termelés sebességét.

Ne felejtsen el időben munkát adni a termelőépületeknek, hogy megelőzze leállásukat.

Új épületek létesítésekor a megfelelő utasításokat a dolgozóknak is meg kell adni. Semmi sem épül fel az Ön közvetlen részvétele nélkül.

Playing Endzone – A World Apart érdekes, repül az idő, könnyű elragadtatni magát.

A fő játék mellett a fejlesztők elég sok további tartalmat készítettek, ami sokkal érdekesebbé teszi a játékot.

Endzone - A World Apart letöltése ingyen PC-re, sajnos erre nincs lehetőség. A játékot megvásárolhatja a Steam piactéren vagy a fejlesztők hivatalos weboldalán.

Kezdj el játszani most, hogy helyreállítsd az életet az apokalipszis által elpusztított bolygón!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more