Könyvjelzők

Besorozott

Alternatív nevek: Besorozott

A játék bekerült a II. Világháborúba.

bár bár nagyon sok játékot készítettek a katonai témában, ez még mindig kísérti a fejlesztőket. Mindenki ápolja annak álmát, hogy valami olyat készít, amely radikálisan különbözik a versenytől. Az egyik ilyen kísérlet az Enlisted játék, a többjátékos kliens oldali lövöldözős játék, amely a II. Világháború valódi epizódjait játssza le.

A projekt szerzője a lett Darkflow Software cég, amelynek meglehetősen szokatlan módon sikerült felhívni a figyelmét agyi gyermekeire. Az Enlisted-ben és más küldetések mellett egy komikus április bolond-mód is működik, amikor a katonák csak rövidnadrágban harcolnak, evőeszközökkel fegyverkeznek a hagyományos fegyverekkel, és serpenyőket, szűrőedényeket és gofrisütőt védenek. Az ötlet nagyon kedvelte a játékosokat, és kérésre külön termékként, Cuisine Royale néven adták ki.

- egy humoros eltolódástól eltekintve, különben azok, akik letölteni akarják az Enlisted-et, egy nagy háború komoly, kiegyensúlyozott és átgondolt forgatókönyvét kapják. Mint maguk a fejlesztők mondják, el akarták kerülni a küldetések és harcok klasszikus változatától, amikor a résztvevők csoportjai küzdenek egymás között egy bizonyos jutalomért, ami inkább egy sportverseny, mint valódi stratégia.

A játék legfontosabb eseményei.

A szerzők azonban nemcsak nem akartak, de nem is tudták megfosztani a játékosokat a lehetőségektől, hogy megmérjék erőiket. De az új szintre emelése lett a fő feladat. Miután elkezdi játszani az Enlisted játékot, létrehozhat saját csapatot, és küldhet küldetésre, személyesen kidolgozva egy tervét annak végrehajtására. Minden katona valódi ember, ezért mindig van egy emberi tényező. Miután kiválasztotta a küldetést, gondoljon át egy stratégiára, és ossza meg a megrendeléseket:

    Helyezzen el egy pozíciót és szerezzen lábát a földön; Tartsa az ellenséget az utolsóig;
  • Biztosítson hozzáférést a csapatához;
  • Fújja fel a hidat;
  • Páncélozott járművek megsemmisítése stb.
Először le kell töltenie a PS-n szereplő játékot (más platformok még nem állnak rendelkezésre), és csak utána elsajátíthatja a virtuális helyet.

A projekt kidolgozása során a szerzők úgy döntöttek, hogy lehetőséget adnak a játékosoknak az első és a harmadik személytől egyaránt. De később azt hitték, hogy a külső megfigyelő látása könnyebb, mert lehetővé teszi különböző helyzetekből a helyzet felbecsülését, ami a való világban nem elérhető. Mivel a hangsúly a realizmusra összpontosít, úgy döntöttek, hogy teljes mértékben eltávolítják a harmadik személy nézetét, lehetővé téve a résztvevőknek, hogy minden olyan érzelmet megtapasztaljanak, amikor egy katona csapdába esett egy árokban, amikor egy hatalmas tartály felé lobog.

A felsorolt u200bu200bjátékot akár 20 fős csapat részeként játszhatja, ugyanakkor néha akár 150 résztvevő is jelen lehet a csatatéren. Ez a korlátozás nem véletlen, mert minél több katona van a helyszínen, annál komolyabbak a számítógép részletekre és képességeire vonatkozó követelmények. Visszatérve a realizmus kérdéséhez, érdemes azt mondani, hogy a pártok erőinek nem kell egyenlőnek lenniük, mert a valóságban ez nem létezik. Az ellenség néha jelentősen felülmúlja Önt, de senki sem törölte meg a műveletet. De választhatunk úgy, hogy az utolsó katona mellett áll, vagy amíg a misszió sikeresen be nem fejeződik.

A felsorolt u200bu200biPlayer játék egy másik jellemzője, hogy itt nem csak minden katona egyedi, hanem a fegyver története, hibái és jegyei is. A harci arzenál meglehetősen kiterjedt, tehát minden kalibr számára vannak könnyű személyes fegyverek és felszerelések. Az Enlisted játék már a bejelentés pillanatában elnyerte a hétköznapi játékosok és szakemberek együttérzését. Lépnie kell a saját véleményének kialakításához, ha csatlakozik a játékhoz.

 

Besorozott